» »

RIAA spet razsaja

RIAA spet razsaja

The Register - Čeprav je naslov novice zelo pomenljiv, RIAA v tem primeru ne pomeni novega nevarnega virusa ali črva, vsaj ne neposredno. Kot vam je znano, gre za marioneto velikih pojdetij, ki jim cvetličarji gredo v nos.

Tokrat so pripravili seznam 204 ljudi, ki po njihovem mnenju nelegalno delijo multimedijske datoteke z avtorskimi pravicami. Vendar sedaj ne bodo udarili neposredno s tožbo, ampak bodo moralnim grešnikom ponudili teden časa za indulgence. Kako točno naj bi ta prehodni čas izgledal, niso izbrskali niti na Registru, kakor pa poznamo farse, v katere se zapleta RIAA, pa lahko tudi tokrat pričakujemo na seznamu nekaj uporabnikov Macov, ki "poganjajo Kazaa-o". Še klik.

3 komentarji

mchaber ::

Ni me na seznamu>:D >:D
.

Beat-O ::

Hmm tist glede Macov, prov Kazaa ne mors laufat, lahko pa se priklopiš na FastTrack omrežje, ki ga Kazaa uporablja. Torej RIAA toži samo tiste, ki uporabljajo prav program Kazaa?

Doc ::

"moralnim grešnikom" LOL

Sharanje mp3jev ni nemoralno. Mogoče je nezakonito, vendar ne nemoralno, saj s tem direktno (bah, tudi nedirektno ne) ne povzročaš škodo nikomur. Če je kdo nemoralen so oni ki tožijo 12 letne otroke za 100.000 dolarjev za nikakršno škodo samo da bi terorizirali ljudi da tega ne počnejo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RIAA toži - spet (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
1279725 (7626) Dman
»

Prodaja glasbe v porastu

Oddelek: Novice / Ostale najave
102205 (2205) Pyr0Beast
»

Zgodba se nadaljuje

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
62307 (2307) BaRtMaN
»

Koliko stane migracija?

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
72532 (2532) barbarpapa1
»

RIAA: Zakon je zakon. Mi ga bomo upoštevali.

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
342355 (2355) MilkyWay

Več podobnih tem