Forum » Igre » GTA vice city dodatna vozila
GTA vice city dodatna vozila
simnov ::
Iz te internet strani http://gta.gamigo.de/download.php?do=ca... sem snel yamaho y660r za vice city
kar moram raztegnit datoteke da bo bil v igri.
Lp.
kar moram raztegnit datoteke da bo bil v igri.
Lp.
flipflop ::
Kaj točno se nekaterim plete po glavi, da lahko spišejo takšne komentarje:
Drugače pa, jaz sem pred časom uporabljal nek program za te namene, da sem lahko dodal novo vozilo v igro, neki mod installer je bil.
omg lol haxx0zrs loplz plzpzlzplz !1!!oneoen!1!1 omg ! haxx0r cheat CS lol Pracc 2on6 !1! vi vinner lol omfghaxx0rs CS
Drugače pa, jaz sem pred časom uporabljal nek program za te namene, da sem lahko dodal novo vozilo v igro, neki mod installer je bil.
Shybby ::
hja jaz sem se tud s tem šel špilat samo mi po parih uvoženih avtih špil ne dela več! javi napako da se mora zapreti!! a je mel kdo tak problem in kaj je nardil?
roli ::
Ja nekateri avti ( fajli ) niso vred al je pa kej narobe.
Jaz sem dal en avto in zagnal igrco,dal druzga in zagnal igro.
Samo odstran vse avte pa bi moglo delat.
LP!
Jaz sem dal en avto in zagnal igrco,dal druzga in zagnal igro.
Samo odstran vse avte pa bi moglo delat.
LP!
http://www.r00li.com
Shybby ::
3x se mi je zrušla pa nisem backup delo nikoli in sem zdaj vse lepo v koš zabriso pa grem raje na pir!
rolihandrej a maš slučajno savegame ko je špil obrnjen? ker mi nobeni z neta ne primejo pa znoma se mi je ne da špilat it ...
rolihandrej a maš slučajno savegame ko je špil obrnjen? ker mi nobeni z neta ne primejo pa znoma se mi je ne da špilat it ...
flipflop ::
Ja jaz sem imel tak problem. Potem ko sem jo celo obrnil, sem šel na en rampage po mestu z god mode on , pa po tistem ni več najboljše delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50917 (15520) | Heavy |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137707 (33948) | Sandi1987 |
» | Dodatki GTA SAOddelek: Igre | 7967 (2365) | bobi1992 |
» | Grand Theft Auto Vice CityOddelek: Igre | 1984 (1260) | KAMERMAN |
» | Ce bi lahko izbrali samo eno igro to poletje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4939 (4050) | ordan |