Forum » Pomoč in nasveti » LG DVD pekač ne peče CD-jev!
LG DVD pekač ne peče CD-jev!
whatson ::
DVD pekač LG GSA-4081B mi peče samo DVDje, pri CD-jih ima težave.
Ko dam pečt cd, mi NERO takoj za tem ko se spravljat pisat LEAD IN, napiše Could not perform end track, pa proces ustavi.
do sedaj sem naredil:
1. Probal pečti v večih programih in njih verzijah
2. Upgradal firmware na 1.04
3. Probal več različnih CD-jev in CD/RWjev.
Kaj še lahko naredim?
DVDje mi pa peče popolnoma brez problema.
Ko dam pečt cd, mi NERO takoj za tem ko se spravljat pisat LEAD IN, napiše Could not perform end track, pa proces ustavi.
do sedaj sem naredil:
1. Probal pečti v večih programih in njih verzijah
2. Upgradal firmware na 1.04
3. Probal več različnih CD-jev in CD/RWjev.
Kaj še lahko naredim?
DVDje mi pa peče popolnoma brez problema.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
totek24 ::
Nesi na servis. Meni se je prejsnji BenQ isto odloco, da nebo vec navadnih CD ne bral in ne pisal. Z DVDji pa je delal normalno.
P.S.: Upam, da je se v garanciji!
P.S.: Upam, da je se v garanciji!
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: totek24 ()
whatson ::
Še 20 dni je v garanciji. :) Me bodo veseli.
Ko nesem na servis, moram firmware nazaj na 1.00 dat, ali je lahko updatan? Če sem downloadal firmware iz LGjeve strani, po mojem ne bi smelo biti kompolikacij.
Ko nesem na servis, moram firmware nazaj na 1.00 dat, ali je lahko updatan? Če sem downloadal firmware iz LGjeve strani, po mojem ne bi smelo biti kompolikacij.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
totek24 ::
Firmware lahko pustis, ce je originalen iz LGjeve strani. Ce je uraden Firmware tak nimajo kaj praskat :) Ti samo nesi tja in reci da navadne CDje ne pece. Pac bos cakal par dni, da ga bojo sami stestirali in potem bos verjetno novega dobil.
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
zzzuuu ::
TOTEK24!
Glede na to da imaš isto matično kot jaz, bi te prosil za par informacij, in sicer:
- a maš priključen usb iz kište na matično (kako), namreč v specifikaciji je data0 in data1, jaz pa imam samo 4 kable na katerih piše port+, port-,+,-, če bi mi zaupal katere imaš ti kje priključene
npr. 1234
5678
na 1 = datao
na 2 = prazno
itd.
Katere WIN imaš gor? Navadne ali 64-bit? A si imel kakšne probleme z USB? A si morda imel na kišti tudi za mikrofon in zvocnike in si jih priklopil? Kako?
Hvala za pomoč
Glede na to da imaš isto matično kot jaz, bi te prosil za par informacij, in sicer:
- a maš priključen usb iz kište na matično (kako), namreč v specifikaciji je data0 in data1, jaz pa imam samo 4 kable na katerih piše port+, port-,+,-, če bi mi zaupal katere imaš ti kje priključene
npr. 1234
5678
na 1 = datao
na 2 = prazno
itd.
Katere WIN imaš gor? Navadne ali 64-bit? A si imel kakšne probleme z USB? A si morda imel na kišti tudi za mikrofon in zvocnike in si jih priklopil? Kako?
Hvala za pomoč
When is the last time you did something for the first time.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5485 (2467) | hudychk |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103541 (28050) | nuclear |
» | Težave z DVD pekačemOddelek: Strojna oprema | 1339 (1085) | *Sally* |
» | NEC 4570 ne prebere zapisanegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1157) | Han |
» | Burning dvd - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 911 (777) | airmiki50 |