Forum » Pomoč in nasveti » POS tiskalnik Star SP200 (tezava-:)
POS tiskalnik Star SP200 (tezava-:)
ride100 ::
Pozdravljeni!
Imam POS tiskalnik star serije SP 200. Tiskalnik je star 4 leta in ima naslednjo tezavo: po nekaj minutnem normalnem delu, zacne nenoramlno pocasi zapisovat. Ko ga izkljucim in ponovno pikljucim (on/off) se situacija spet ponovi (nekaj casa dela, potem pa spet pocasi)?
Zanima me ali omenjeno tezavo povzroca glava tiskllanika in bi z zamenjavo slednje napako odpravil?
ali ima kdo kaksen predlog oziroma se je soocil s podobno tezavo
Hvala lepa
Imam POS tiskalnik star serije SP 200. Tiskalnik je star 4 leta in ima naslednjo tezavo: po nekaj minutnem normalnem delu, zacne nenoramlno pocasi zapisovat. Ko ga izkljucim in ponovno pikljucim (on/off) se situacija spet ponovi (nekaj casa dela, potem pa spet pocasi)?
Zanima me ali omenjeno tezavo povzroca glava tiskllanika in bi z zamenjavo slednje napako odpravil?
ali ima kdo kaksen predlog oziroma se je soocil s podobno tezavo
Hvala lepa
bye from kotsilandija:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 170958 (191) | mn |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39683 (23397) | gazer |
» | Kvarjenje tiskalnikov zaradi nekvalitetnih tonerjevOddelek: Strojna oprema | 2528 (1756) | dexterboy |
» | laserski tisklanik samsungOddelek: Kaj kupiti | 3156 (2810) | simon2704 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 4010 (3434) | TheJack |