Forum » Pomoč in nasveti » Grafična ?????
Grafična ?????
Matej S. ::
Hello!
Kot sem že zadnjič reku mam grafično.ATI RADEON 9600 PRO.
Zdj mi ne vrže več ven iz igrc ampak samo monitor ugasne in utripa lučka,kar pomeni,da ni slike.Halo sploh ne morem igrat.Piše da je z directX-om neki narobe ali pa tako:Your grafik acelarator is not enable.
Kaj je narobe?
ZNORU BOM!
A pred kratkim je delala super! Še medalo of honor pacific assault sem lahk super špilu!
Prosim za pomoč,
L.P. M.S.
Kot sem že zadnjič reku mam grafično.ATI RADEON 9600 PRO.
Zdj mi ne vrže več ven iz igrc ampak samo monitor ugasne in utripa lučka,kar pomeni,da ni slike.Halo sploh ne morem igrat.Piše da je z directX-om neki narobe ali pa tako:Your grafik acelarator is not enable.
Kaj je narobe?
ZNORU BOM!
A pred kratkim je delala super! Še medalo of honor pacific assault sem lahk super špilu!
Prosim za pomoč,
L.P. M.S.
Matej
- spremenil: Matej S. ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11148 (7121) | hojnikb |
» | Nemorm uporabljati ati display driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1149) | Xserces |
» | Računalnik zmrzne (dela le trdi reset)Oddelek: Strojna oprema | 1811 (1328) | SodVina |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26400 (13735) | podtalje |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4782 (4056) | Senitel |