» »

long live Vodoo 3

long live Vodoo 3

«
1
2

PIII850 ::

Vsem, ki pravijo, daje potrebno imeti danes za minimalno igranje iger najmanj GF2mx spročam, da se zelo motijo. Osebno imam PIII850 oz se neki malo cez in in 192 mb ram ter seveda hvalevrednega V3 3000 z tv outom. In vam povem, da mi se sedaj, pa ga imam ze vec kot eno leto vse igre delujejo popolnoma normalno. In to ne samo v ločljivosti 640 pik, ampak nekatere deluje cisto dovolj solidno tudi v 1280 pik. Prav tako mi vse najnovejse igre delujejo povsem normalno (undying, giants, nfs V, Nba live 2001, fifa 2001, Serius sam, Desperador. Tako upam, da sem vsem ki zalijo po tem forumu V3 vsaj malo razkazal DEJSTVA. Seveda pa nobeden ne trdi, da so ostale kartice slabse kot V3. Nasprotno, samo kaj ko od vseh teh silnih kartic v bistvu ni nekega blaznega učinka.

Evo to je moje mnjenje: )))

lp

frudi ::

yada yada yada, bla bla bla... še ena tema, ki se bo sprevrgla v brezvezno mlatenje prazne slame in kreganje... priporočam vnaprejšnji zaklep :D

ampak naj bo, še moje mnenje - sam imam mx-a (leadtek, navit na 210/210) in lahko rečem, da je že prešvoh za današnje igre. tako da se nikakor ne morem strinjat s tabo, da bi že v3 bil dovolj. pač, verjetno imam precej višje kriterije za to, kaj mi predstavlja 'tekoče igranje'; škoda samo, da ni dinar, da bi si omislil kako konkretno grafično :'(
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

luni ::

se en fanatik.... ta niti imena predmeta svojega cascenja ne zna pravilno napisat
Artificial Intelligentia

Senitel ::

Seveda lahko igraš vse tekoče, samo na 16bpp... Grem stavit, da moj MX dela na 32bpp vsaj tolk hiter kot tvoj Voodoo na 16bpp samo, da imam jest za ene 500MHz počasnejši proc zraven >:D.

IceIceBaby ::

js mam tut rivo tnt2 pa mi vse tekoče laufa. Sam kaj ko mene boli kurac za farbe pa ločljivost pa detajle :) Vsak ma svoje predstave o tem kaj je dobra slika in kako bo igral. Meni zadošča min. resolucija pa to. Ravno tako je recimo z videorekorderji in dvdji. Nekateri opazjo vsak detajl na sliki pa to...men je pa vseen če gledam eno 100x presneto kaseto al pa čist nov dvd.
Zato ti nehi hvalt voodooje ker niso noben bog. Jasno da lahko igras...ampak je še vseen vsak mx bolš kot tvoj voodoo al pa moja riva.

PIII850 ::

1. Nobeden ne hvali V3. Tak je kot pač je. Meni osebno deluje BP.

2. Normalno da je GF2mx hitrejši, saj kako pa bi bilo če ne bi bil????


3. Jz nisem tu hotel povedat katera kartica je boljsa, ampak katera deluje se danes BP. (v nasprotno me itak ne bo noben prepričal)

4. Poleg tega imam doma tudi sam v drugi mašini GF2mx in dejstvo je da je hitrejši in to ne za malo. Tudi slika je lepša itd. Samo razlika v barvni globini pa ni tako hudo opazna. Se vidi vendar ne moti pri igranju oz da bi za taksno kartico dal se dodatnih 15 jurjev

5. Tudi sam si bom privoščil in poslal V3 v zaslužen pokoj, vendar ne prej kot pa čez cca 1 leto ali pa malo več, ko bo zuni gf4 mx. Ali pa ze mogoče gf5 mx oziroma kakorkoli se kartic pac imenovala.

6.Kar sem hotel povedat je to da podjetja ki izdelujejo grafične kartice zelo nategujejo folk. Isto je bilo z v3 ko je prišel ven. Čisti nateg!!!! Saj je V2 deloval popolnoma vredu. V bistvu deluje V2 še danes, pač v ločljivost 640 oz 800 pik. Kaj čmo. Malo dnarja malo muzike.


7. Še enkrat! tu ne gre spet za sveto vojno, ampak za dejstva. Tudi sam priznam da je gf2 mx boljši itd, vendar ni upravičen do nakupa. Sorry če se kdo s tem ne strinja, se pač ne. Jaz samo tako menim, in pravico imam tako menit.


lp
:)

Jinxy ::

Jest itak nimam casa, da bi zapravljal cas z igranjem iger, ki so, po mojem mnenju samo "eye-candy", nimajo pa vsebine in se cesa drugega, glede tega gremo nazaj, ne pa naprej.

Kar se pa tice voodoo-ja 3, ga imam tud jest in resnicno ne rabim nic vec, ker winamp plugin-e cist v redu spila :)

EvilK|NG ::

Tudi jaz imam mnenje da je Voodoo3 3000 cist v redu imam Durona 800 in 192 MB rama in voodooja 3 3000 flashiranga na 3500 in dela BP.Čez Ge-Forca pa nimam nič proti, ker sem ga imel kakšen teden MX400 in je hud, ampak za tako razliko se ne splača menjati grafične ker ni dosti razlike razen 32 bpp, 16 je čist dovolj vsaj zame !!!:D
Play your Cards Right !

malinavc ::

jst osebno mislim de tisti k mislijo da jim z V3 Giantsi in podobne delajo tekoče, sploh ne vejo kaj pomeni tekoče!aja sej res na 640x480x16bit že mogoče laufa...prodajte V3 in si nabavte neki za današnje cajte!

Pa resno brez zamere, jst sam povem svoje mnenje!
...odvisno s katere perspektive gledamo...

D.J. ::

GeForci imajo najbolj nestabilne gonilnike kar jih je svet videl! Ravno zato sem počakal na spodobno kartico in svojega Voodooja 3 3000 nisem menjal do sedaj ko si lastim Kyro 2 64MB >:D>:D>:D

kockish ::

Tudi meni je v3 3000 zaenkrat cisto dovolj in ga ne nameravam menjati dokler ne pride ven kak gf3 mx ali kaj njemu podobnega (funkcije in cena).

Aja mam pa TB1100 in 256mb rama.

Tomi ::

Jaz pa sem ugotovil, da sploh ne rabim pretirane grafične moči, in ostalam pri V3 3000. Vse, kar mislim narediti, je navijanje, ker imam ravno en hladnilnik prost ( oziroma bo, ko naredim izpite ).
metrodusa.blogspot.com

ABX ::

Moj vudu je zaribal...|O
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

abcde7 ::

jest sm tud ugotovu, da mi še vsi špili delajo na voodoo3 2000! Še na ati 98 so mi vsi delal!

PIII850 ::

Malinavc!!

Na mojo sreco mi giantsi deluje povsem tekoče v ločljivosti 1024 pik Sej v tem je fora, da zadeva deluje cisto normalno. Seveda pa moras imeti zato tudi dovolj mocan CPU. Mocan CPU pa je fino imeti tudi se za kaj drugega kot pa za igranje. Tako da......

lp

Sumo ::

Eden od razlogov da imam se vedno voodoo3 so njegovi gonilniki ki res delujejo tako kot bi morali (za razliko od geforca pri katerem moras skoraj za vsak spil druge detonatorje instalerat).

tropinovec ::

ljudje!

jaz pa sem imel prej voodoo 3 3000 ,ki sem ga menjal za geforca 2mx zaradi tv-outa , seveda sem tudi nekaj pridobil na grafični moči.Sem pa bil z voodoojem zadovoljen pa tudi z geforcem delajo VSE igre z gonilniki 688 , verjetno pa je najbolje disk sformatirat , če greš iz voodooja na geforca - potem vsekakor ni nobenih problemov z gonilniki...:D

Binji ::

Kaj pa je boljse? Radeon, Kyro2, Geforce2 MX? Se odpravljam mal cez mejo na lov za novo graficno pa me zanima.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

whatson ::

Binji: počakaj... po kmalu na slo-techu tet grafičnih... je že v pripravi...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

PIII850 ::

evo zdele igram Undyind in sicer c 1024 pik. zadeva deluje povsem normalno, saj mi laufa cca 35 -40 slikic POVPREČNO. Na trenutke mi pride celo do 80 slikic. Ampak dobro to res na trenutke. V vewčini pa se giblje nekje med 40 in 45 slikic na sekundo. Ali to ni dovolj???

luni ::

mater ste eni smesni... lejte folk, jaz mam doma se enga V3 3k v predalu, odlicno ohranjen, deluje superca, najbolj stabilni gonilniki na svetu, prava 3dfx tehnologija, kupi kdo, prodam poceni, za vas samo 20k?!

dajte nehat bluzit, se posebej tisti ki trdite da z Voodooji spilate igrice "povsem tekoce" v 1024 in visjih resolucijah in pa tisti talent, ki je izjavil da imajo GeForci "nestabilne" gonilnike in da je zato pocakal na Kyra2 (ki ima se vedno kar veliko tezav z gonilniki)...

d0h
Artificial Intelligentia

D.J. ::

ja jst sem ta talent! in kaj ni res pri tem da ima zanič gonilnike geforce??;(( IMA jih;((;((; drugače je pa res da ima tudi kyro probleme s tem da je star šele par mescev, gf pa par let in še zmer nimajo urihtane vse gonilnike!8-O
mislim, brez besed sem...;(;(;((:|:|

PIII850 ::

Luni! če ne verjameš pa pridi in si oglej. itak mas moj mail, pa mi pisi, pa se boma zmenila, da ti demonstriram zadevo. BTW pozabljas, da je za V3 3000 potrebno imeti (kot za vsako drugo starejso kartico) mocan CPU, kar pa je moj PIII, ki laufa na 166 MHZ za moje pojme kar močna masinca. Tak da ne bos imel nepotrebnih stroskov z prihodom k meni domov :))))) .Kar se pa tiče geoforce gonilnikov, je pa dejstvo da so manj "stabilni" kot pa 3dfx. SOrry pač dejstvo. Vem iz iskusenj, saj imam doma tudi GF2 mx in mi nekateri spili nekam spasno delujejo, docim nmi na V3 delujejo mogoče malo počasneje, delujejo pa vseeno!!!! It to je vazno!!!

lp

Senitel ::

Ko smo že pri driverjih, kaj pa to, da novih driverjev nebo? Da ti noben bog ne more zagotovit, da DirectX 8.0 dela na teh driverjih tko kot bi moral (3D Mark 2001 se mi zdi, da dela, vendar pa pri osnovnih samplih iz SDK-ja javljajo "out of memory")? DirectX 8.1, ki pride kmalu vn? DirectX 9.0?

U pa še neki... Jest tud lohk igram vse igre normalno na TNT 1! Sam zabijem vse detajle kakšen meter pod zemljo pa je. Ne verjameš? LAHKO PRIDEŠ POGLEDAT!

malinavc ::

Strinjam se z Lunijem, ker ima, kot opažam, isto mnenje o starejših karticah!
...odvisno s katere perspektive gledamo...

PIII850 ::

Hm pa ves neki. Najbrz ne bo nikoli DX8 kompatibilnih driverjev. In ves zakaj?? Zato ker v3 popolnoma nič ne koristijo, ker V3 ne podpira DX8 funkcij in jih nazalost nikoli ne bo. Spilov, ki pa bi danes izkoriscali DX8 pa itak se ni. Ko pa bodo, bom pac igrali z manj detajli, ali pa kupili kasno drugo grafično. To sem pa ze itak povedal da bom kupil GFmx3 ali 4.

lp

andro ::

Jaz mam Voodoo3 2000 @189MHz. Pa mi v vseh igricah dela super (no ja tu pa tam kaj malo zašteka samo ni sile) Serious Sam mi teče čisto gladko pri resuluciji 960x720:D.
To have no errors, woud be life without meaning . No strugle no joy!

Senitel ::

Pa a Voodoo 3 podpira kakšno funkcijo v DirectX 8.0 (Voodoo 3 itak tud ne podpira ničesar, kar je bilo predstavljeno v DirectX 7.0, pa ima še vseeno DirectX 7.0 kompatibilne driverje, zakaj??) nima veze z DirectX 8.0 KOMPATIBILNIMI DRIVERJI. Če imaš ti NIMAŠ z DirectX 8.0 kompatibilnih driverjev, potem v DirectX 8.0 NE moreš narisati niti enega samcatega ne teksturiranega trikotnika! Prav tako nima to nikakršne veze z izkoriščanjem DirectX 8.0, ampak samo to, da je bil program/igra narejena za DirectX 8.0, pa je lahko grafika slabša kot v Quake 1!

PIII850 ::

Hja naceloma se strinjam, vendar.

npr v3 podpira funkcije a,b,c,d,e,f ki so v DX7, vendar pa ne podpira funkcijo DX8 ki jih lahko imenujemo g,h,i,j,k .... Stekas????

dx7 - a,b,c,d,e,f

dx8 - a,b,c,d,e,f,g,h,i,j,k ali pa se kaksna dodatna funkcija

lp

Senitel ::

Ja sam s to logiko je samo en problem, da se ne dela to tko... Kartica ti lahko podpira vse funkcije DirectX 7.0, vendar če ni driverjev za DirectX 8.0, potem je DirectX 8.0 SPLOH NE BO VIDEL!
Če imaš v DX 7 tak feature set:
dx7 - a,b,c,d,e,f
In če nimaš driverjev za DX 8, imaš v DX 8 tak feature set:
dx8 -

luni ::

D.J. osebno uporabljam GF2 MX ze ene pol leta in v tem casu nisem imel niti ene najmanjse tezave z gonilniki. Uporabljal sem referencne 6.50 do izida teh novih 12.41. Kaj mislis s tem, da so gonilniki nestabilni, mi res ni jasno. Komp mi ni niti enkrat friznil zaradi problemov z graficno, vse igre ki sem jih probal delujejo cisto lepo (ok, pri Summonerju je malo preskakovala slika...), TV Out dela normalno. Torej me res zanima kako ti definiras "nestabilne GF gonilnike".

PIII850 ti pa kar nehaj s takimi povabili. Kot ti pravim imam Voodooja3 doma in sem ga poganjal tudi na precej mocnejsih procesorjih, kot je tvoj pentiumcek, tako da mi je popolnoma jasno cesa je zmozen in cesa ne.

Mislim je ta debata sploh smiselna in ce je, kaj je njen smisel? Hvala...
Artificial Intelligentia

BustA ::

jest mam voodoo 2000@3500 in PII 350@400 pa mi zaenkrat dela še kar dobro vendar že razmišljam o nakupu nove grafične, vendar je pred tem treba kupiti še marsikatero drugo komponento, tako da bo treba še malo počakati na grafično:'(
Devide Et Impera

Lordjosh ::

ma ja no p2 in vudujcek res power kombinacija stari pa nehejte ga srat ze enkrat sej vsi dober veste kaj je potrebno za glatko vrtenje novih iger....>:D
IF WE DO NOT LIVE FOR THIS,SO WHY DO WE EXIST ?!?

PIII850 ::

Senitel!

Glej :

dx7 ima nabor funkcij (npr) a,b,c,d,e,f

dx8 pa ima a+,b+,c+,d+,e+,f+,g,h,i,j (plus pomeni izboljsano ali enako) Bistvo direct x8 je v tem da ima noter stare + nove "funkcije". ker če ne bi bilo, b spili bine bili kompatibilni med seboj. Sedaj pa če ti imas DX8 driverje (kartica npr V3 itak ne podpira pol naprednih fukncij DX8) je čist vseeno, lahk oimas ti driverje za DX6 ko mora naceloma zadeva delovat popolnoma enako. Bistvo DX je to da podpira najnovejse zmoznosti grafičnih procesorjev. Novejso verzijo DX (tista, ki pa je prilozena igro pa instaliras zato, ker jo zahteva igra sama, ker ne ve kaksno grafično imas ti noter in more bit "kao pripravljena" na uporabo vseh naprednih funcij.
Si mogoče opazil, kako čudno je to, da ko nvidia da ven nov grafični CPU (ki ima neko določeno stevilo naprednih funkcij) microsoft naknadno vcasih pa celo pred izidom te nove grafične izda novejso verzijo dX. Seveda vcasih se tudi zgodi, da odkrijejo kaksne hud bug, zato pa so vmesne različice.

PIII850 ::

Bust A.

Sprobaj V3 pri kaksnem kolegu, ki ima mocnejsi CPU pa bos vidu, kaj je treba zamenjat. NA kaksni masini od 800 MHZ dalje, ti bo tvoj V3 solidno sluzu se najmanj pol leta, ce ne vec. Odvisno pac od CPU, ki ga bos dal v masino.PII 400 je res ze malo bogi za danasnje razmere. Sprobaj za hec, pa se sam preprici. Po pa mi prosim povej ce bos to naredil!

Tic ::

Jst mam v3 2000 in mi še ni blo igre, da je neb mogu pogajnat, sam resolucija je bla pa bl švoh. Odvisn, če igreš igre da občuduješ lepoto , pol kupi gef. 3, če pa to, da jo preigraš v slabši ločljivosi, pol ostan na voodoo-ju. Eni so za gledanje zlaslona, drugi pa za igranje igre,vsem nemoreš ustečt. Tisk k ma dnar, pa ma lepo grefiko, tuki nima kej gobcat.
Hvala

D.J. ::

ko sem imel voodooja ( 3 3000), sem VSE igre igral na 1024x768x16, details high oz. medium. sicer se je res po 8 urah ene parkrat zataknil ampak nič hudega.>:D>:D>:D

asPeteR ::

Zdej pa še povej kolk let je blo to nazaj?:D

Ej jaz mam Getepača2 MX pa mi komej diha!!

BustA ::

PIII850:
Sej vem kva je treba zamenat:D
v planu mam najprej disk(zdej 15GB) k mi ga full primankuje zatem pa proc + plata (PII350@400 + 6163BXMaster), zatem pa grafična(Voodoo 3 2000@3500), ram (192MB) pa enkrat vmes ker je tolk pocen, da nimam kej premišljevat:D
Devide Et Impera

D.J. ::

Zdej pa še povej kolk let je blo to nazaj?

Ej jaz mam Getepača2 MX pa mi komej diha!!
-------------------------------------------------------------------

-> haha!:)):)):)). To je blo pa takole: letos!:ONpr.: SOF, Serious Sam, Deus Ex, NFS: Porsche, Quake 3 Arena, Project IGI,... Brez zajebancije!>:D>:D>:D
Ta prvi špil, ki mi je bolj resno zaštekal je bil Black&White |O

frudi ::

D.J. od teh špilov, ki si jih naštel, delajo vsi razen Deus Ex precej boljše na MXu kot na Voodoo3, pa vseeno Serious Sam, NFS: Porsche in Project IGI na MXu ne delujejo tekoče niti v resoluciji 1024x768x16.
Project IGI recimo se je pogojno dalo igrat v 800x600x32 (ta špil je skoraj obvezno igrat v 32-bit ker drugače te nekatere scene šokantno opozorijo na pomankljivosti 16-bitne grafike... bljak :(), ampak šele v 640x480x32 je delala RES tekoče.
Serious Sam je na srečo zlo pisan in razlika med 16 in 32-bit ni pretirana, tako da sem ga lahko igral v 800x600x16, kjer je še delal zlo fajn. karkoli več in so nekatere scene že štekale...
in podobno je s praktično vsakim špilom - No One Lives Forever, Giants, Voyager: Elite Force, Colin2... nobenga od teh se ne da na MXu igrat v več kot 800x600x32, pa še v tem primeru se precej pozna razlika v primerjavi s 640x480x32...
in če se grafična kartica na novih špilih počuti zares udobno šele pri 640x480, potem je povsem jasno, da ta kartica več ne bo dolgo primerna za igranje, oziroma je njena uporabnost že v tem trenutku vprašljiva. ja, to govorim o MXih! in vi tukaj vztrajate, da se da vse povsem dobro igrat še na Voodoo3, ki je praktično še polovico počasnejši... ma ne se zezat no...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

PIII850 ::

Hm zanimiv pojav. Potem bo pa po vsej verjetnosti kaj narobe z MX i, saj meni vsi spili delujejo popolnoma tekoče v 1024 pikah. Ta zadnji ki ga igram je Undying, pa tudi NFS V, Serius sam (sicer ne tako tekoče kot undying). Pa vendarle le....

Frudi - Probaj zamenjat CPU ali pa namesti nove VIA gonilnike. Saj z MX bi morali spili kar letet. Cudno to da ti tako pocasi dela. Saj meni recimo NBA live v 1280 deluje povsem normalno z skoraj max detajli. Pa velja kao za ful zahteven spil!!!

lp

Senitel ::

Ne mi govort o MAX detajlih... Za MAX detajle ti rabiš tud 32 bpp...

asPeteR ::

P!!!850: Sej ti lahk dela na 1024x768 na MAX detaijih in nevemkajševse. Za moje pojme potem ti gledaš diapozitive ne pa igraš igrice.

D.J. Kar sem napisal na moj MX komaj diha to pomeni, da mi špili ne delujejo več zadovoljujoče! Ker igram na 1024x768x32 ponavadi kar se da veliko detailov mi šteka (pod 30fps)
Operation flashpoint moram igrati skoraj na min detailih! Pa naj še kdo reče, da ni res, da komaj diha!!8-O

frudi ::

PIII850, sploh ni fore, da mi MX deluje počasneje, kot bi moral - verjami mi, dela čist tak kot bi naj (recimo, v 3dmark2001 database sem med najboljšimi s podobno konfiguracijo; tud standardni benchmarki - Q3, UT... - laufajo čisto po pričakovanjih). ampak to je enostavno prepočasi! navsezadnje je kartica stara že eno leto, pa že ob začetku prodaje je bila to value kartica. mislim, še TNTja sem se znebil po letu in pol, ampak je v tistem trenutku bil povsem in čisto neprimeren za igranje, s to razliko, da je bil ob času nakupa ob Voodoo2 najhitrejša kartica! tak da ne pričakovat, da bo value kartica uporabna več kot kakšno leto...
kdorkoli trdi, da špili na MXu letijo, ta ima nizke kriterije za to, kaj naj bi bilo tekoče igranje, žal mi je, ampak to je resnica. če pa to trdi še za Voodoo3, pa še tolko huje.
sej ne rečem, vsak ima svoj okus in kot kaže sem med ta bolj občutljivimi na nizke 'frejmrejte'. sej moj kolega tud igra Colina2 na RAGE 128 Pro v 800x600x32 'čisto tekoče', jaz pa pač rabim nekako 3-krat več fps kot on :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

luni ::

frudi lepo povedano, ni kaj ;)
Artificial Intelligentia

D.J. ::

Frudi: jst se ne zezam. Te igre sem igral na 1024x768x16 TEKOČE! Project IGI mi je začuda delal na default detajlih in res. 1024 bolje kot pri bratrancu na GF 1. V bistvu me boli k.u.r.a.c če mi ne verjameš jst sem tako igral in vem da je tko:P:P:P
aja jst sem enako igral elite force na 1024x768x16 TEKOČE. če si pozabil so igre z pogonom unreal (t) in quake3 delale bolje kot na GF, na 16 bitnih barvah seveda.8-O

luni ::

*cough* quake3 pogon boljsi na vodoojih kot na gfjih *cough*

pa je sla se zadnja trohica kreditibilnosti, ki se je panicno oklepala tvojega gleznja
Artificial Intelligentia

PIII850 ::

Ne vem zakaj bi gledal diapozitive, če imaš ti mogoče probleme z svojimi očmi da pod 50 fps vidis se samo stekanje je to tvoj problem, ampak meni zadeva res deluje pa mi ti lahko pravis kakor ces. Kot sem ze omenil mi nrp nba live 2001 deluje na 1280 dovolj tekoče, da je igralno, da o 1024 sploh ne razmislajm. Dejstvo je da za V3 rabis mocan CPU, kar milsim da sem ze parkrat povedal, da deluje spodobno. noben ne trdi, da je V3 najboljsa in najhitrejsa kartica. Kvecjemu nasprotno, trdim samo, da je povsem dovolj za danasnje igre.


Luni! Kar se pa tiče Q3 pa stestiraj V3 3000 in pa TnT1 ali mogoce celo tnt2. (ki naj bi bila nekje v istem razredu hitrosti in po naboru funkcij) pa bos videl katera kartica je hitrejsa. Tnt ima lepso sliko o tem ni debate, samo hitrejsi je pa V3. Dejstvo je da ne mores primerjat V3 pa Mx. Se povsem strinjam.
Kar se pa tiče unrealovega pogona, je pa dejstvo, da se danes imajo novejse kartice tezave s tem pogonom. Zakaj, najbrz, ker je bil sam grafični srcek v osnovi napisan za glide, in sele naknadno je bil narejen za OpenGL. O tem pričajo razni popravki za unreal. Edino skoda je da je glide mrtev.

luni ::

Umm, TNT je konkurenca Voodooju2, Voodooju3 pa TNT2. Kako OpenGL pici na TNT2 karticah pa naj ti povedo kar njihovi (bivsi) lastniki...

Navsezadnje pa to niti ni vazno, D.J. je govoril o tem, da je quake3 pogon pocasen na GF karticah...
Artificial Intelligentia
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KYRO 2 -- najboljši (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
614732 (3728) Paramedic
»

Novi odgovori Tima Sweeneya

Oddelek: Novice / Igre
151916 (1916) undefined
»

Giants !!!

Oddelek: Igre
141178 (1006) {CoOoLeR}
»

Se kom zmrzuje COLIN 2?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141093 (937) glavic
»

vodoo3 in COlin 2

Oddelek: Igre
211907 (1636) rookie

Več podobnih tem