» »

Forum na usenetu

Forum na usenetu

tha_man ::

Zanima me, če bi se dalo forum spravit tud na usenet, kjer bi bil kao eden od newsgroupov. Tam bi lahko kar z npr. Outlookom brali in pisali mesidže, za kaj več informacij (info o userjih, status...) bi pa pač šel na online forum. Na usenetu bi lahko bila dostopna samo sporočila od npr. zadnjega tedna, ostala pa bi si še vedno lahko pogledal online.

Meni je osebno mnogo bolj všeč offline način dela z usenet readerjem (tud zaradi vedno večjega tel. računa...). Poleg tega je tam manj problemov če je npr. server prezaseden (pač poskusiš kasneje), pa še sporočila ni potrebno napisat na horuk :D, ker si pač offline, pa lahko stvar sejvaš, in nadaljuješ kasneje.

Res bi morali prepričati slo ponudnike interneta da prenašajo tud slo-tech newsgroup, ampak to mislim da ne bi bil tak problem. No, sicer ne vem če je tak sinhroniziran online in offline forum sploh izvedljiv, ideja je pa po mojem v redu. Kaj pravite?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Spajky ::

z IE se da citat offLine, za pisat tako pa si napisi v Notepad prej; copy/paste pa valjda znas?
Racun ti bo hvalezen, meni je!
8-)

tha_man ::

Stvar je tudi v tem, da je preko usenet readerja mnogo lažje spremljat konference ki te zanimajo (ni treba stalno klikat pa loadat, tam lahko samo pobereš naslove, pol pa označiš kar te zanima, in z enim klikom dl-jaš še tekst).

Sicer pa sem se že kar sprijaznil z računom, ker karkoli že počnem, vedno je enako velik. Edini način da ga zmanjšam je, da si nabavim 2400 modem (pa pobrišem vse programe za IRC 8-)).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Loki ::

Primoz je pred nekej cajta ze govoril o temu, ampak tut slucajno ne bo uredil, dokler ne bo nov server (in baza).
Drgac mogoc pa je.
I left my wallet in El Segundo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zevera multihoster (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
729415 (5602) hdx
»

SimCity (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre