Forum » Pomoč in nasveti » raziskovalec-kurjenje procesorja
raziskovalec-kurjenje procesorja
mali tapravi ::
Večkrat ko zaženem explorer,se mi sistem upočasni.Ko v upravitelju opravil pogledam je uporaba cpu-ja 100%.Proc pa kuri explorer.exe.
kaj bi lahko bilo?
kaj bi lahko bilo?
Pa lep dan še naprej....
mali tapravi ::
da bi bil virus se mi zdi malo težko:antivirusni,firewall pa še za routerjem sem.Vse imam pa tud up-to-date,tako da mi ni jasno kaj.
Pa lep dan še naprej....
zup ::
To smo ze brali na tem forumu in tudi nekaj resitev je bilo ze napisanih
Tudi sam sem imel enak problem in sem si pomagal s tem forumom, zal se ne spomnim kako,
ampak ce malo preisces teme, bos sigurno nasel uporabno pomoc....
uporabi iskalnik
lp
zup
Tudi sam sem imel enak problem in sem si pomagal s tem forumom, zal se ne spomnim kako,
ampak ce malo preisces teme, bos sigurno nasel uporabno pomoc....
uporabi iskalnik
lp
zup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40516 (15498) | brainiac20 |
» | Windows švicarski sir z luknjo GDI32 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11545 (9098) | denial |
» | Nova luknja v Windowsih povzroči Infocon Yellow (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11281 (8683) | denial |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47435 (21112) | R33D3M33R |
» | Novell in Mandrakesoft odgovarjata Ballmerju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5728 (5728) | SXR |