Forum » Programska oprema » virus mail problem
virus mail problem
dexter_II ::
imam en problem, ki se ze 3 dni z njim zaj ...pa da opisem situacijo
imel sem AVG free,firewall tko da je sistem se kar brez problemov.AVG ni nic jamral, da je kaj narobe. Potem sem pa poslal mail na X.X@uni-lj.si in sem dobil nazaj da ni bil uspesno dostavljen, da so odstranjeni virusi in spam.
Ok, zalavfam Pando online in najde W.32 BAGLE pwdzip. Ok zbrisem ta fajl, nalozim AVast free edition preskeniram sistem,majle nic.Grem na Bitdefender preskeniram cel sistem, nic.Posljem mail, spet ne gre. Posljem mail samemu sebi na drug account in antivirus nic ne jamra.
Posljem v firmo, nic ne jamra (pa imamo Normana).
Kje za hudica je problem, al so moj mail dal na kak spam list al je kista se zmeri okuzena?
kdo upa email napisat, da preverimo kako dober antivirus ima?
je pa zanimiv virus, mal nevaren, nosi pa password zip file, tko da antvirus ne more pogledat file, je pa zadeva stara
imel sem AVG free,firewall tko da je sistem se kar brez problemov.AVG ni nic jamral, da je kaj narobe. Potem sem pa poslal mail na X.X@uni-lj.si in sem dobil nazaj da ni bil uspesno dostavljen, da so odstranjeni virusi in spam.
Ok, zalavfam Pando online in najde W.32 BAGLE pwdzip. Ok zbrisem ta fajl, nalozim AVast free edition preskeniram sistem,majle nic.Grem na Bitdefender preskeniram cel sistem, nic.Posljem mail, spet ne gre. Posljem mail samemu sebi na drug account in antivirus nic ne jamra.
Posljem v firmo, nic ne jamra (pa imamo Normana).
Kje za hudica je problem, al so moj mail dal na kak spam list al je kista se zmeri okuzena?
kdo upa email napisat, da preverimo kako dober antivirus ima?
je pa zanimiv virus, mal nevaren, nosi pa password zip file, tko da antvirus ne more pogledat file, je pa zadeva stara
*ce ne gre drugace,podarimo vsaj nasmeh!*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 651080 (8617) | Domini tm |
» | antivirusni programOddelek: Pomoč in nasveti | 4951 (4175) | RejZoR |
» | Hotmail z novimi metodami za varovanje elektronskih predalovOddelek: Novice / Varnost | 6697 (5634) | MrStein |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11791 (9154) | frikihamster |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6027 (5052) | BigFoot |