Forum » Programiranje » Mozilla
Mozilla
MTB ::
Me zanima, kakšne iskušnje imate s tem brskalnikom. V zlatih časih Netscapea sem bil z njim zelo zadovoljen. Kaj pa pravite na Mozillo?
RS
RS
- zaklenil: Senitel ()
whatson ::
1. zakaj si to temo postavil v "programiranje"?
2. mozilla je edinbrowser razen IEja, v katerem se Slo-Tech prikaže brez problemov... torej Mozilla rulz...
2. mozilla je edinbrowser razen IEja, v katerem se Slo-Tech prikaže brez problemov... torej Mozilla rulz...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
MTB ::
Mea culpa. Sem hotel dati pod programsko opremo, pa sem sedaj tudi jaz opazil, da sem malce prehitro kliknil na napačen forum.
RS
RS
simon ::
whatson: ni edina,konqueror jo prikaze ravno tako dobro, kljub taksnim cvetkam v kodi kot <P class="copyright" style=\"{font-size:8pt;}\"> , edini problem je, ker ne mores posiljati postov zaradi napacno napisanega onClick eventa. Sranje, niti buga ne morem prijaviti, ker ni problem v brkljalniku
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft opozarja na Internet Explorer 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8236 (6358) | njok |
» | Microsoft: "Učiti bi se morali iz odprte kode, TODA ..."Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2441 (2441) | kopernik |
» | Kaj pomeni favicon.ico ?Oddelek: Omrežja in internet | 1528 (1395) | pivmik |
» | FaviconOddelek: Programska oprema | 1230 (1147) | GaPe |
» | Netscap Problem Solved :]Oddelek: Slo-Tech | 1258 (1004) | lordgreg |