» »

problemi z mrezno

problemi z mrezno

zerovip ::

Mam en problem z mrezno kartico!!! za zacete : npr. sm na intrnetu lepo vse dela kr odenkrat me diskonekta OMREZNA in napise da kabl kao ni prkucen vendar je... to mi dela ze dovgo vcasih nato dam disable pol pa s5 enabled pa dela neki casa s5 ok vcasih me tok dovh zajebava dokler nevem plate ne reseteram drajverjev novih pol s5 za ratek cas dela.... potem sem mev zadost tega in sm sow po novo omrezno in poglej s5 je delal normalno JA za en mesec zdej mi je pa s5 isto zacel zajebavat... umes sm tut winowse menjov nc se nism z nastavitvami igrov tko da sploh nevem kaj bi lohka blo narobe... mrezno sm probavu dajat tut v druge pci slote tko da je mal cudn use skp maybe je plata kej sfukana.... please help me k ne zdrzim brez neta....

Boeing ::

Kabel maš hin... naredi si novega oz. pojdi raje kupit novega v štacuno... če imaš siolov adsl pa je možno tudi, da je konektor na modemu slab, v tem primeru reklamiraj modem - jaz sem ga ker mi je jebalo skos, pa mi je router dol padal pa kaj vem kaj še vse, zdaj dela bp.

LP J
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

pitbul ::

Vidm da mrezno si preveru stokrat, a si mogoče preveru tud mrežni kabel,

zerovip ::

neverjamem da je kabl k sm probu s tremi rezlicnimi konektor na modemu tut nemore bit narobe ker imam switch in nanj priklopljena dva racunalnika pa s tadrugim ni nobenih tezav... sm probu tut z razlicnimi luknami v switchu pa nc ne pomaga.... slis se nemogoce ampak je res!!!

YenLoWang ::

dj to mrezno v kak drug racunalnik pa bos vidu ce bo tam tud zajebavalo -> pol je mrezna neki pokvarjena.
al pa daj v svojega mrezno od tistega drugega in probaj.

drugac pa je pol res kj s plato narobe.. i guess.

lp, Yen

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1832595052 (8579) viktor_007

Hitrost povezave 200 Mbps (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
525808 (4522) Tilen
»

povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)

Oddelek: Pomoč in nasveti
375614 (5118) BorutK-73
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11953205 (24955) simone
»

adsl ne dela :(

381886 (1418) polde66

Več podobnih tem