» »

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Temo vidijo: vsi
««
66 / 99
»»

jype ::

DragonHeart> this universe.

Ker je Aristotel (ki ni bil gej) imel določene obscene ideje pred več kot 2000 leti...

S tvojim ALU je nekaj narobe.

DragonHeart ::

pred 2000 leti so bili po tvojem mnenju bolj razviti saj so podpirali geje.

zdaj pa se odloči kaj trdiš.

Mesar ::

jype je izjavil:

DragonHeart> Ali je razvito podpirati geje ali ne?

Ja, je. Nadvse razvito je, da priznavaš vsem ljudem enake pravice.

Zakaj? Ker tebi tako paše?
Your turn to burn!

DragonHeart> saj so podpirali geje.

Ne, niso jih.

Mesar> Zakaj? Ker tebi tako paše?

Ne, ker so človekove pravice (med katere enakopravnost spada) temelj zahodne civilizacije.

jaz vsem ljudem priznavam enake pravice.res.obljubim.

naj naredijo otroka tako kot jaz. Ni to ista pravica? Naj imajo žensko tako kot jaz in posvojijo otroka. Ni to ista pravica?

jype...niso podpirali gejev, čeprav VSI vedo da so grki imeli spolne odnose med učitelji in učenci? u are sick:D
Homosexuality in ancient Greece @ Wikipedia preberi si, da se malo razsvetliš:P

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

jype se bi lahko že pomiril, toliko še mi nismo bili šokirani ko je Janković zmagal. Pa je bilo tisto gotovo bolj pomembno. :D
Dve šivanki...

Ubistvu noben naravni niti družbeni zakon ne prepoveduje, da bi dva moška spočela otroka. Če bi priskočila na pomoč kakšna kvantna fluktuacija potem bi pač imela otroka.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

DragonHeart> naj naredijo otroka tako kot jaz.

So ga že, zdaj ga pa po tvoje ne smejo državi prijaviti kot svojega.

DragonHeart> jype...niso podpirali gejev, čeprav VSI vedo da so grki imeli spolne odnose med učitelji in učenci? u are sick:D

Če ne poznaš razlike med pederastijo in homoseksualnostjo, potem imaš resne probleme.

DragonHeart> Kot da bi jaz zagovarjal muslimane, kljub temu da sem 100% ateist.

Kar tudi počnem. Muslimani si zaslužijo enake pravice kot vsi ostali.

Ramon dekers> temelj zahodne civilizacije so tudi osvajanje, plenjenje? Naj raje uvedejo prostovoljno zdravljenje takšne motnje.

Kateri gej pa osvaja in pleni?

Double_J> Ubistvu noben zakon ne prepoveduje, da bi dva moška spočela otroka. Če bi priskočila na pomoč kakšna kvantna fluktuacija potem bi pač imela otroka.

Otroke moški pari že imajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Ramon dekers ::

Kateri gej pa osvaja in pleni?

Aleksander the great? Unknown history?

jype je izjavil:

DragonHeart> naj naredijo otroka tako kot jaz.

So ga že, zdaj ga pa po tvoje ne smejo državi prijaviti kot svojega.

DragonHeart> jype...niso podpirali gejev, čeprav VSI vedo da so grki imeli spolne odnose med učitelji in učenci? u are sick:D

Če ne poznaš razlike med pederastijo in homoseksualnostjo, potem imaš resne probleme.

Homosexuality is romantic or sexual attraction or behavior between members of the same sex or gender. Torej spolni odnos med učiteljem in učencem. kaj ti ni jasno?

in kako naj bi gej naredil svojega otroka in ga ne prijavil kot svojega? Če ga je naredil na naraven način, je otrok njegov. Če ga ni naredil....jebiga, kaj pa ima rajši moške riti kot ženske nožnice.

Če je nekdo bolan in ne more imeti otroka kljub temu da se z dekletom trudita ga narediti... pa naj ga posvoji.

Zgodovina sprememb…

Zdaj pa postajate že neokusni.
Your turn to burn!

a hkrati izjaviš da so kristjani da smo kristjani manjvredni?

Ramon dekers je izjavil:

a hkrati izjaviš da so kristjani da smo kristjani manjvredni?

Kaj šele judi potem...
Your turn to burn!

DragonHeart> Homosexuality is romantic or sexual attraction or behavior between members of the same sex or gender.

Ja.

DragonHeart> Torej spolni odnos med učiteljem in učencem. kaj ti ni jasno?

What. Kako je pa učenec v antični grčiji lahko odklonil tak odnos? Al si ti mogoče mal slabo prebral učbenik?

DragonHeart> in kako naj bi gej naredil svojega otroka in ga ne prijavil kot svojega?

Recimo takole: Dva moška, ki se imata rada in bi rada otroka, se dogovorita z dvema ženskama, ki se imata radi in bi radi otroka. 10 mesecev pozneje otroka rodita ženski, enega prepustita moškemu paru, drugega pa vzgajata sami. Popolnoma naravno, brez trikov, samo še državi morajo nekako dopovedat kdo je starš koga in kdo bo po kom dedoval.

Ramon dekers> a hkrati izjaviš da so kristjani da smo kristjani manjvredni?

Citiraj me.

DragonHeart> Če je nekdo bolan in ne more imeti otroka kljub temu da se z dekletom trudita ga narediti... pa naj ga posvoji.

Posvoji ga lahko tudi homoseksualni partner biološkega starša, že zdaj in po naši zakonodaji.

Zgodovina sprememb…

Ja ni naravno, ker bi morala vzgajati otroka starša, ki sta ga spočela. Če ne pa daj ti svoje otroke nekam vzgajat boš vidku kaj boš dobo nazaj,...
Your turn to burn!

AMPAK.

osnovni problem je da jype in njemu podobni zagovarjajo geje, muslimane in vse kar je drugačno, so pa 10000% proti vsem ljudem ki so drugačnega mnenja kot oni.

Zato je zakon padel. To kar delajo oni je povsem butasto. Ne moreš delovati na način..če si z nami si ok, če si proti nam pa utihni in ne teži. Ne. Vsak ima svoje mnenje... spoštujtega in pika. Dokazovati nekomu da ima napačno mnenje pa je neumno že od začetka. Rajši dokaži zakaj je drugo mnenje boljše.

jype, hvala da si sodeloval v moji demostraciji. psihološki test je vsekakor uspel.

Zgodovina sprememb…

Citiraj me.

vrni se par strani nazaj pa si preberi stavek o gnoju.

Posvoji ga lahko tudi homoseksualni partner biološkega starša, že zdaj in po naši zakonodaji.

torej ni problemov.

Ja samo nek razlog je bil te za nov zakonik al zake je biu taki bum?
Your turn to burn!

Mesar> Ja ni naravno, ker bi morala vzgajati otroka starša, ki sta ga spočela.

Je naravno, ker v naravi ni nikjer z ničemer predpisano, kdo vzgaja naraščaj.

Mesar> Če ne pa daj ti svoje otroke nekam vzgajat boš vidku kaj boš dobo nazaj,...

Sej zato sm pa bil ZA, da bi si končno loh prvošču BMW, k bi jih gejem prodal.

Ramon dekers> vrni se par strani nazaj pa si preberi stavek o gnoju.

Citiraj me.

Ramon dekers> torej ni problemov.

Smo že našteli, kaj vse so problemi, s katerimi se srečujejo starši in otroci.

Mesar> Ja samo nek razlog je bil te za nov zakonik al zake je biu taki bum?

Ja, nekemu katolibanu se je zazdelo, da je to zakon gejevskih lobijev, pa je na veliki zvon obesil.

DragonHeart> so pa 10000% proti vsem ljudem ki so drugačnega mnenja kot oni.

Ne. Smo samo 100% proti vsem, ki imajo napačno mnenje - to je takšno, ki ne zdrži racionalne presoje.

Zgodovina sprememb…

jype> Je naravno, ker v naravi ni nikjer z ničemer predpisano, kdo vzgaja naraščaj.

Zakaj si potem ne morata dve ženski spočet otroka in ga met? Sami.

jype> Sej zato sm pa bil ZA, da bi si končno loh prvošču BMW, k bi jih gejem prodal.

Kaj ima to s tem, da bi moral zaupati svoje otroke v vzgojo drugim ljudem? Tako kot če imata moški in ženska otroka in ga vzgajata potem dve ženski.
Your turn to burn!

DragonHeart> jype, hvala da si sodeloval v moji demostraciji. psihološki test je vsekakor uspel.

Še vedno pa so žrtve ljudje, za katere ti je popolnoma vseeno, kot tudi vsem drugim.

Mesar> Zakaj si potem ne morata dve ženski spočet otroka in ga met? Sami.

Lahko si ga. Sami.

Mesar> Kaj ima to s tem, da bi moral zaupati svoje otroke v vzgojo drugim ljudem? Tako kot če imata moški in ženska otroka in ga vzgajata potem dve ženski.

Mnogi ljudje morajo otroke zaupati v vzgojo drugim, ker sami nimajo možnosti zanjo. Velika večina, pravzaprav.

Je naravno, ker v naravi ni nikjer z ničemer predpisano, kdo vzgaja naraščaj.

tam je tudi pedofilija dovoljena, ojdipov sindrom, oplojevanje čim več samic...

Ramon dekers> tam je tudi pedofilija dovoljena, ojdipov sindrom, oplojevanje čim več samic...

Tako je, vse to je naravno (skratka, govoriti o "naravni heteroseksualni družini" je znak psihične motnje, ki jo poznamo pod imenom homofobija).

Zgodovina sprememb…

Tako je, vse to je naravno.

torej dajmo se kopirat po naravi. Uvedemo še pedofiloji, no pa tudi ljudje tipa Brejvik morajo živet saj človeštvo itak potrebuje "naravnega" sovražnika...

Ramon dekers> torej dajmo se kopirat po naravi. Uvedemo še pedofiloji, no pa tudi ljudje tipa Brejvik morajo živet saj človeštvo itak potrebuje "naravnega" sovražnika...

Se ne strinjam. Dajmo kar nadaljevat po poti, na kateri smo zdaj:

jype> Lahko si ga. Sami.

Kako točno? In kako dva moška? Istospolne zveze so lahko namreč tudi moški - moški.

jype> Mnogi ljudje morajo otroke zaupati v vzgojo drugim, ker sami nimajo možnosti zanjo. Velika večina, pravzaprav.

Ne mi zdaj z vrtci ven hodit, pa izobraževalnimi ustanovami, ker kot že ime pove je to del izobraževanja in ne vzgoje.
Your turn to burn!

hamax ::

torej dajmo se kopirat po naravi.

Ti si tist, ki se sklicuje na naravo, ne jype.

Mesar> Kako točno? In kako dva moška? Istospolne zveze so lahko namreč tudi moški - moški.

Bodisi s tehnološko, bodisi z naravno pomočjo. Vsaj en mora biti mikrobiolog in vsaj en mora biti medicinec.

DragonHeart> jype, napačno mnenje imaš ti. Dokaži nam da ga niamš.

Za začetek se bova morala strinjat o tem, da so temeljne človekove pravice. Se strinjaš, ali se ne?

DragonHeart> jype je tole vzel za nek oseben poraz

Oh, ko bi vsaj - potem neprijetnih posledic za resnične družine tam zunaj sploh ne bi bilo.

hamax je izjavil:

torej dajmo se kopirat po naravi.

Ti si tist, ki se sklicuje na naravo, ne jype.

Ne, treba je prvo razmejiti pojem naravno od nenormalnega. Torej, dovoljeno je vse kar nam omogoča zakon fizike...Hebat ga. Kulturne in civilizacijske norme pa postavimo ob bok.

jype> Bodisi s tehnološko, bodisi z naravno pomočjo. Vsaj en mora biti mikrobiolog in vsaj en mora biti medicinec.

Potem bi bilo istospolnih zvez z otroci zelo malo. Pa še to ti ne verjamem, da je izvedljivo... kolikor je meni znano rabiš jajčece in spermija, če imaš 2x eno od kje boš dobil drugo? Z lufta nebo padlo...
Your turn to burn!

Na referendumu ni napačnih in pravilnih mnenj, so samo zmagovalci in poraženci.
Dve šivanki...

kaj je torej temeljna človekova pravica, jype? Jaz menim da je pravica otrok da izberejo katere vere bodo in da imajo mater ter očeta.

Obe pravici se stalno kršita. Prva vedno manj, druga pa vedno bolj.

double J....točno to. So le tisti ki nov predlog dobro reklamirajo in tisti ki mu dobro nasprotujejo.

Zgodovina sprememb…

jype, napačno mnenje imaš ti. Dokaži nam da ga niamš. Očitno cela slovenija misli da imaš ti napačno mnenje. Ljudje so glasovali proti tvojemu mnenju.

lol si smešen:D jype je tole vzel za nek oseben poraz.....zdaj pa se trudi zmagati na forumu.

On je dojel zakon šele ko mu ga je pravnik raztolmačil. Nough said.

Pithlit ::

Double_J je izjavil:

!

Kje je pa sedaj pithlit? ;)

Tukaj. Zakaj? Me pogrešate?
Life is as complicated as we make it...

Ne, samo tvoje mnenje nas noro zanima.
Your turn to burn!

DragonHeart je izjavil:

kaj je torej temeljna človekova pravica, jype? Jaz menim da je pravica otrok da izberejo katere vere bodo in da imajo mater ter očeta.

Obe pravici se stalno kršita. Prva vedno manj, druga pa vedno bolj.

double J....točno to. So le tisti ki nov predlog dobro reklamirajo in tisti ki mu dobro nasprotujejo.

stari si že videl v naravi dva psa, ki vzgajata mladiča. Navadno dela to samica, so pa tudi ptiči kjer samec gradi dom, samica pa vali.

Kukavica podtakne svoja jajca.
Your turn to burn!

ja, črna vdova pa poje samca.

Ramon dekers> stari si že videl v naravi dva psa, ki vzgajata mladiča.

Ne le psa, tudi pingvina, šimpanza, orangutana, koale... Vse živo.

Mesar> Kukavica podtakne svoja jajca.

Valid point.

Double_J> Na referendumu ni napačnih in pravilnih mnenj, so samo zmagovalci in poraženci.

Kdo je pa zmagovalec, ko se nekomu krati pravice? Kdo ima od tega korist?

Ramon dekers> ja, črna vdova pa poje samca.

Tako je.

DragonHeart> kaj je torej temeljna človekova pravica, jype?

http://www.un.org/en/documents/udhr/

Preberi, da bova lahko sploh debatirala.

življenje v tropu ni equl temu o čemer teče srčika debate. Ostani na liniji.

Ramon dekers je izjavil:

ja, črna vdova pa poje samca.

Kar priča o tem, da so ženske bolj nevarne. Mogoče bi jih blo treba malo omejit za splošno varnost.

Niso samo luzerji pa winerji, ker se ne gre za glasove, lahko da so ljudje zavedeni in glasujejo "napačno". Lahko so neizraženi, lahko, da (še) niso sposobni sprejeti nekih stvari... vse druga je prej kot to.
Your turn to burn!

Mesar> Potem bi bilo istospolnih zvez z otroci zelo malo.

A jih ni?

Mesar> Pa še to ti ne verjamem, da je izvedljivo...

Je.

Mesar> kolikor je meni znano rabiš jajčece in spermija,

Ne, v resnici ne potrebuješ niti tega.

Mesar> če imaš 2x eno od kje boš dobil drugo? Z lufta nebo padlo...

V resnici na planetu nista ostali samo dve ženski, niti samo dva moška, tako da se da razmeroma enostavno sposodit spermij, jajčece in celo maternico.

hvala da si me spomnil na ta dokument.

Article 2.

Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status. Furthermore, no distinction shall be made on the basis of the political, jurisdictional or international status of the country or territory to which a person belongs, whether it be independent, trust, non-self-governing or under any other limitation of sovereignty.

Ti kršiš mojo človekovo pravico. odnehaj. Imam pravico do svojega mnenja. Pojdi težit drugim ljudem...recimo tistim ki mnenja sploh nimajo.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Mesar> Potem bi bilo istospolnih zvez z otroci zelo malo.

A jih ni?

Ja eni tuki pravijo kot da je takih vez vse polno...

jype je izjavil:

Mesar> Pa še to ti ne verjamem, da je izvedljivo...

Je.

Daš kak link? LEPO PROSIM!

jype je izjavil:

Mesar> kolikor je meni znano rabiš jajčece in spermija,

Ne, v resnici ne potrebuješ niti tega.

Mesar> če imaš 2x eno od kje boš dobil drugo? Z lufta nebo padlo...

V resnici na planetu nista ostali samo dve ženski, niti samo dva moška, tako da se da razmeroma enostavno sposodit spermij, jajčece in celo maternico.

Sposojanje je naravno? Not.
Your turn to burn!

Kar priča o tem, da so ženske bolj nevarne. Mogoče bi jih blo treba malo omejit za splošno varnost.

ne, stari, pomeni to da je tam vse dovoljeno. Če se omejimo na to potem je treba malo spucat civilizacijo, ker gee 7 miljard ljudi brez naravnega sovražnika je pa res preveč za mati zemljo.

Ramon dekers> življenje v tropu ni equl temu o čemer teče srčika debate. Ostani na liniji.

Saj sem na liniji - jaz sem prepričan, da morajo biti pravice enake za vsakogar.

DragonHeart> Ti kršiš mojo človekovo pravico. odnehaj.

A ti ne razumeš angleško?

DragonHeart> Imam pravico do svojega mnenja.

Seveda imaš pravico do svojega mnenja, temu nihče ne oporeka. Nikakor pa nimaš pravice posegati v življenja drugih, pa to kljub temu počneš.

Mesar> Daš kak link? LEPO PROSIM!

Dolly %28sheep%29 @ Wikipedia

Mesar> Sposojanje je naravno? Not.

Kukavico jedna!

Pithlit ::

Mesar je izjavil:

Ne, samo tvoje mnenje nas noro zanima.

Zakaj? Glasovala sem za DZ. Že v sredo. Ker sem imela danes pametnejše delo kot pa se drenjat po voliščih. Vse ostalo je pa brezpredmetno... Rezultat je takšen kot je in se nima prav nobenega smisla kregat o njem. Zame in za mojo družino tale zakonik tako ali tako nič ne prinaša niti ne odnaša.

Ko pa boste nehal vpit eden čez drugega in kazat obojestransko ignoranco... ter boste sposobni kake pametne besede... se pa lahko spet slišimo. Tole "nimaš prav!" "ja pa mam!" brez kakršnihkoli argumentov je, milo rečeno, bebavo.

Bo v redu mnenje?
Life is as complicated as we make it...

jype: Imamo pa tukaj še eno vprašanje, kaj pa če otrok, ko se pri neki starosti začne zavedati kdo ga vzgaja začne sramovat tega? Ali pa si ne želi tega? Razumeš kaj mislim?
Your turn to burn!

kaj vtipkam v google?

2 animal males raised baby

2 animal females raised baby

ko vtipkam tole: two animal females raised baby
dobim tole:
Two lesbians raised a baby, and this is what they got?
??

jype, se oproščam. na hitro sem kopiral in sem skopiral napačen del.

rticle 19.

Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

kot sem rekel. odnehaj. vsi ki ti nasprotujemo imamo pravico do svojega mnenja. ne prepričuj nas da se motimo ker s tem kršiš naše pravice.
««
66 / 99
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27316510 (7333) riba43

Več podobnih tem