Forum » Programska oprema » Mldonkey problem!
Mldonkey problem!
@ljash ::
Banzai!
Mam eno vprašanje glede Mldonkeya na mojem ClarkConnect serverju/ruterju.
Po navodilih iz TELE strani sem namestil mldonkey in ter potem konfiguriral. Uspešno se zažene, vendar ko želim jaz dostopati preko weba do mldonkeya, mi v Firefoxu napiše Document contains no data (v IEju pa pač da stran ne obstaja).
Prosim za pomoč!
LP,
bmw-f1
Mam eno vprašanje glede Mldonkeya na mojem ClarkConnect serverju/ruterju.
Po navodilih iz TELE strani sem namestil mldonkey in ter potem konfiguriral. Uspešno se zažene, vendar ko želim jaz dostopati preko weba do mldonkeya, mi v Firefoxu napiše Document contains no data (v IEju pa pač da stran ne obstaja).
Prosim za pomoč!
LP,
bmw-f1
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Malner ::
Editiraj downloads.ini
(* list of IP address allowed to connect to the core via telnet/GUI/WEB
list separated by spaces, wildcard=255 ie: use 192.168.0.255 for 192.168.0.* *)
allowed_ips = [
"192.168.0.255";]
(* list of IP address allowed to connect to the core via telnet/GUI/WEB
list separated by spaces, wildcard=255 ie: use 192.168.0.255 for 192.168.0.* *)
allowed_ips = [
"192.168.0.255";]
tisto je blo editirano že prej...
Sem zdej ugotovu, kaj je blo narobe - z apt-getom sem inštaliral sam backend za mldonkey, v katerga kot kaže ni bilo vključenega web pregledovalnika. Zdej sm dau samo apt-get install mldonkey in dela
še eno vprašanje: zelo počas mi vse skupaj vleče dol - a je treba kšne porte forwardat mogoče?
Sem zdej ugotovu, kaj je blo narobe - z apt-getom sem inštaliral sam backend za mldonkey, v katerga kot kaže ni bilo vključenega web pregledovalnika. Zdej sm dau samo apt-get install mldonkey in dela
še eno vprašanje: zelo počas mi vse skupaj vleče dol - a je treba kšne porte forwardat mogoče?
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA
aja pa še tole me zanima - na ruterju/serverju je zasedenost pomnilnika poskočila iz 30% na 99% (ruter ima 576 MB RAMa) odkar laufa mldonkey... Kaj storiti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: @ljash ()
Exilian ::
use gift, moje sebno mnjenje je da dela mnogo bolje, v vseh pogledih
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.
It's the fanclub I cannot stand.
no še eno vprašanje mam - kako to da so hitrosti tok mejhne?? Recimo ko sm bittorrenta laufu na mojm PCju, je vleku tja do 100 kB/s (mam 1mbit/256 kb kabl), tle na serverju je pa max download 3 kB/s. Kšn predlog?
Predlagate kšn drug program (ki ima tud web interface)?
Predlagate kšn drug program (ki ima tud web interface)?
Pozdrav še enkrat!
Nedavno sem nekaj nadgrajeval clarkconnect, da bi lahko naložil eggdrop (z apt-getom sem inštaliral perl in še ene par stvari, ki so manjkale) - eggdropa sicer potem še zmeri nism mogu naložit , se je pa pojavla težava pr Mldonkeyu, ki ne dela več. (ko ga štartaš v konzoli, napiše, da laufa, vendar javi neke napake in tud prek wwwja se ne da dostopat do njega). Zdej sm pa hotu pač izbrisat mldonkey, da bi še enkrat ga probal naložit (poskusu sm z ukazom rmdir, vendar napiše da "nepraznih" direktorijev ne moreš brisati...). Kako naj potem odstranim mldonkey?
Obstaja mogoče kakšen ukaz, da odstrani kar celotno inštalacijo mldonkeya ali pa vsaj vse datoteke v mapi mldonkey?
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
bmw-f1
Nedavno sem nekaj nadgrajeval clarkconnect, da bi lahko naložil eggdrop (z apt-getom sem inštaliral perl in še ene par stvari, ki so manjkale) - eggdropa sicer potem še zmeri nism mogu naložit , se je pa pojavla težava pr Mldonkeyu, ki ne dela več. (ko ga štartaš v konzoli, napiše, da laufa, vendar javi neke napake in tud prek wwwja se ne da dostopat do njega). Zdej sm pa hotu pač izbrisat mldonkey, da bi še enkrat ga probal naložit (poskusu sm z ukazom rmdir, vendar napiše da "nepraznih" direktorijev ne moreš brisati...). Kako naj potem odstranim mldonkey?
Obstaja mogoče kakšen ukaz, da odstrani kar celotno inštalacijo mldonkeya ali pa vsaj vse datoteke v mapi mldonkey?
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
bmw-f1
plavko61 ::
jaz imam težave, da nemorem zagnati mldonkey. Vpišem "service mldonkey start" in mi vedno izpiše [failed]. Sedaj pa bi rad zadevo deinstaliral in ponovno namestil, pa sem nov v linuxu in vem kako.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Karlos ::
Zanima me kaj točno morm narest da bom lahko uporabljal apt?
Če v konzolo na serverju naprimer napišem apt-get update mi napiše:
Checking for new apt-get details: System not registered
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Zanima me kaj točno morm narest da bom lahko uporabljal apt?
To pomeni da se moraš registrirat na www.clarkconnect.org , nato pa moraš v webadmina in se tam prijavit z tem računom. Komaj po tem lahko clarkconnect updajtaš preko interneta.
Kako pa dostopaš do mldonkeya preko weba, kje napišeš/iščeš da ti začne lovdat?
moj_nick ::
@bmw-f1
Ugasni mldonkey, poženi rm -rf /home/user/.mldonkey in ponovno poženi mldonkey. Če to ne pomaga, je napaka kje drugje kot v konfiguraciji.
@plavko61
Kaj pa, če kar napišeš mldonkey?
Ugasni mldonkey, poženi rm -rf /home/user/.mldonkey in ponovno poženi mldonkey. Če to ne pomaga, je napaka kje drugje kot v konfiguraciji.
@plavko61
Kaj pa, če kar napišeš mldonkey?
110111001001010001010000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
@moj_nick:
Nisem poskušal, mldonkey je začel delovat ko sem resetiral clarkconnect.
Nisem poskušal, mldonkey je začel delovat ko sem resetiral clarkconnect.
@moj_nick: izbrisal tudi to, vendar še vedno z apt-getom ne morem ponovno naložit mldonkeya (napiše da je že tanajnovejša verzija...)
Kaj lohk še nardim?
Kaj lohk še nardim?
moj_nick ::
Ja, zbrišeš takole: apt-get remove mldonkey, ampak ne vem, kakšen smisel ima to.
110111001001010001010000
@bmw-f1
jaz mam zdej isti problem kot si ga mel ti na začetku da prek brovserja ne morem dostopati do mldonkija samo s to razliko da pri men ne dela če vpišem apt-get install mldonkey?
Men ni jasn kako je pri tebi to delal, k se ta apt-get poveže ubistvu na clarkconnect tam pa mislim da ga nimajo?
jaz mam zdej isti problem kot si ga mel ti na začetku da prek brovserja ne morem dostopati do mldonkija samo s to razliko da pri men ne dela če vpišem apt-get install mldonkey?
Men ni jasn kako je pri tebi to delal, k se ta apt-get poveže ubistvu na clarkconnect tam pa mislim da ga nimajo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16565 (8104) | Gapi |
» | Linux in P2POddelek: Programska oprema | 1110 (993) | moj_nick |
» | Pomoč pri postavitvi serverjaOddelek: Operacijski sistemi | 1376 (1182) | hruske |
» | Izdelava Firewall-a iz starega računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1816 (1223) | Gapi |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6230 (4886) | pro549 |