Forum » Zvok in slika » DVD komponenta na racunalnik???
DVD komponenta na racunalnik???
isliame1 ::
zdravo
imam sledece vprasanje : kater program naj uporabim za gledanje DVD filmov iz DVD komponente (recimo hisni kino) na racunalniku.
mi je crknu tv in sedaj bi rad gledal preko dvd komponente filme na racunalniskem monitorju. seveda imam graficno kartico z vivo(ati radeon 9200 vivo ).
stvar sem povezl z s-video kablom na na in vhod , sedaj pa ne vem kje bi se morala slika prikazati?
kater program predlagate ce se to sploh da (verjetno se da).
l.p. matej
imam sledece vprasanje : kater program naj uporabim za gledanje DVD filmov iz DVD komponente (recimo hisni kino) na racunalniku.
mi je crknu tv in sedaj bi rad gledal preko dvd komponente filme na racunalniskem monitorju. seveda imam graficno kartico z vivo(ati radeon 9200 vivo ).
stvar sem povezl z s-video kablom na na in vhod , sedaj pa ne vem kje bi se morala slika prikazati?
kater program predlagate ce se to sploh da (verjetno se da).
l.p. matej
isliame1 ::
kje pa se nastavi izvor slike katero mi naj prikaze (moznosti sta samo, da mi bere dvd film z diska-mu povem kater file naj odpre ali pa dvd z dvd enote ki je vgrajena v racunalnik).
nisem pa nasel nobene druge moznosti da bi nastavil izvor z zunanje komponente - v mojem primeru hisni kino.
l.p. matej
nisem pa nasel nobene druge moznosti da bi nastavil izvor z zunanje komponente - v mojem primeru hisni kino.
l.p. matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77951 (20087) | CaqKa |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34801 (17572) | josko674 |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13034 (11196) | musomanov |
» | XviDOddelek: Zvok in slika | 1203 (1037) | Galaxy |
» | Komponenta ali Rac. enotaOddelek: Sedem umetnosti | 1767 (1498) | Chessman |