Forum » Pomoč in nasveti » Blue screen error
Blue screen error
MAX34216 ::
Imam eno težavo!
Ko štartajo windows xp-ji, se pri nalaganju kar naenkrat pojavi moder zaslon z napako: "stop: c0000221 {bad image checksum} the image shell32.dll is corrupt!"
ko se je to zgodilo prvič, sem formatiral disk, še enkrat naložil xp-je, je delalo vse ok dobra dva tedna, potem včeraj pa spet isto. Dal sem samo repair obstoječo inštalacijo in zdej dela ok, samo koliko časa spet,....
Kaj bi bila težava? Na netu ne najdem nč konkretnega!
Sistem je p4 1500 mhz, 256 rama, 40 gb diska, intelova plata (ne vem točno kera, ker ni moj comp)
nekako sumim na rame. kaj pravite?
Hvala za pomoč!
Ko štartajo windows xp-ji, se pri nalaganju kar naenkrat pojavi moder zaslon z napako: "stop: c0000221 {bad image checksum} the image shell32.dll is corrupt!"
ko se je to zgodilo prvič, sem formatiral disk, še enkrat naložil xp-je, je delalo vse ok dobra dva tedna, potem včeraj pa spet isto. Dal sem samo repair obstoječo inštalacijo in zdej dela ok, samo koliko časa spet,....
Kaj bi bila težava? Na netu ne najdem nč konkretnega!
Sistem je p4 1500 mhz, 256 rama, 40 gb diska, intelova plata (ne vem točno kera, ker ni moj comp)
nekako sumim na rame. kaj pravite?
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniran disk "večji" od originalaOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1235) | broken/link |
» | Procesor za domačo uporabo-internetOddelek: Pomoč in nasveti | 3903 (3430) | easyrider3 |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2119 (1517) | mp3pesmi |
» | Asrock 939 dual (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 40262 (20821) | igor0203 |
» | IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL pri dostopu do particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1093) | m.i.h.a. |