Forum » Šola » Nanotehnologija- seminarska
Nanotehnologija- seminarska
Bojevnik ::
Ali pozna kdo dobro stran o nanotehnologiji iskal sem že z googlom in najdi.si, pa nisem našel skoraj nič.
Vse strani govorijo o znanstveni fantastiki, mene pa zanima proizvodnja(zelo nazančno opisana) in materiali uporabljeni v proizvodnji.
Vse strani govorijo o znanstveni fantastiki, mene pa zanima proizvodnja(zelo nazančno opisana) in materiali uporabljeni v proizvodnji.
Sem že, kar bi rad je po domače povedano manj teorije več prakse, aja pa izvedelel bi rad tudi več o samih nanocevkah.
STASI ::
mrbit ni kar si iskal ampak malce drugačen aspekt tehnologije
Klik!
Klik!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Vesoljc ::
v z&t oddelku je tudi tema o nanot. tukaj.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
OwcA ::
Za bolj praktične primere, še vse naše novice o nanotehnologiji.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
zee ::
pri razvoju nanocevk sodeluje tudi IJS -> www.ijs.si
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Hvala, pa glede IJS-ja kakšen je link do slovenskega članka, ker strokovne izraze iz angleščine prevajat je zlo zaj****.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelali najmanjšo klavirsko struno na svetuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3881 (2458) | Jst |
» | Nanotehnologija (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 22714 (15393) | drejc |
» | Znanost in tehnologija V.Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4430 (3852) | nicnevem |
» | ST internetna stranOddelek: Slo-Tech | 1323 (1097) | flipflop |
» | Članek: Nanotehnologija, II.delOddelek: Novice / Nova vsebina | 3031 (3031) | speed machine |