» »

HRI-BAR

HRI-BAR

cryptozaver ::

Hmmm... upam da samo porodne tezave. Saso je car sicer in skoda da ni imel take oddaje v casu GA-GA.

@ljash ::

Ne vem, men se ni zdel glih prebavljivo tole... Ok, sj ene par for je blo dobrih, samo vse skupaj je zgledalo, kot da si je usak eno stvar spomnu in so pol skupaj vrgl. Scena je po mojem mnenju prevelika, ljudi je tud nametanih cel kup po stolih okrog šanka tko da sem imel najprej občutek da gledam prenos iz vaškega bifeja.
Un bend odzadej je pa sploh krneki no...:\

Mogoče smo pa sam preveč pričakval, ker smo "razvajeni" od uspešnosti Radia ga-ga, čeprav mislm, da bo šlo na bolš tud pri tej novi oddaji.
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

cryptozaver ::

Hribar si ne bo dovolu, da bi se ponavljal. Caka ga tezka naloga sodec po tem kar smo vidl dons. Izi je dobra izbira, ceprav bols glumi kakega kolerika kot enaga playboja.
Dons se je prevec sparal pri Nataly. Takega nismo navajeni. Ponavad je on spravu cloveka v zadrego z zelo neposrednimi vprasanji, mogoce si se ne upa na zacetku...
Band je pa men kar OK vsaj kar se instrumentalnega dela tice.

Pa se en pomislek. Kot sem slisal je tip hotel svojo oddajo ze zeloooo dolg cajta. Vemo pa kdo je ravno sedaj zapustil stolcek urednika zabavnega programa na RTV. Je tu kaksna povezava?

TribesMan ::

Meni je bila tale oddaja najvecji poden kar sem ga videl v zadnjih nekaj letih, poleg Nase male klinike seveda...

Vseskupaj zgleda kot en kup poceni gostilniskih for. In za to sranje je bilo treba placevat jumbo plakate? Tud prav...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Alexius Heristalski ::

Zdi se mi, da sem pričakoval mnogo preveč ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Alexius Heristalski ::

Res čudovit sobotni večer. Najprej Hotel Poldruga zvezdica, potem Hri-bar. Kdo bi vedel, kaj je slabše.:| Še dobro, da lahko tudi NE gledam!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

cryptozaver ::

Khmmm vceraj je Saš gostil predsednika Drnovška. Deloval je zelo pozitivno in veliko manj leseno kot včasih.

Sploh pa je oddaja postala dost bolj gledljiva kot na zečetku. :)

Utk ::

Drnovšek ga je ownal:) samo Sašo je bil kot je navada na tej televiziji premalo pripravljen. No ja, par vicev se je že naučil, to mora, ampak lahko bi blo malo boljše vse skupaj...ne da mu potem Janez spusti, da se z računalnikom pogovarja, to bi mu moral pred oddajo lepo dopovedat, da je tisto kao resnično in se naj tako obnaša. To bi trajalo morda 10 sekund, med šminkanjem magari. Pa ni blo to prvič pri njegovih gostih.

teoo ::

drni je car. cel cajt je podjebaval hribarja, ta pa se mu ni upal vrniti. Dobro se je zavedal s kom govori:D
janez je lepo utišal tudi javšnika in busha. kratek in jedernat. vsekakor dobrodošla sprememba v naši politični mineštri
defying gravity

Elemen_T ::

Ja Drnovšek je pa prov faca ej! Čist ga je opral modela ;) Govori o pozitivni energiji, miru, sinhronosti z naravo - ja jest sem si vedno želel hipija za prezidenta!! Pomoje bomo njega v tem času še tako vzljubil, da se utegne v naši sloveniji v času njegovega predsedovanja še marsikaj spremeniti! Upam, IMHO 8-)

Dr Evil ::

Drnovšek je zadnje čase prav simpatičen.

cryptozaver ::

>ja jest sem si vedno želel hipija za prezidenta

dobra!!! ;)

Ndrej ::

Mogoče bo pa legaliziral marihuano >:D

Alexius Heristalski ::

Lepo se je videlo, kako si "veliki frajer" Hribar ni upal drezati vanj. Bo že držalo tisto o nedotakljivosti nekaterih. Žal.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Microsoft ::

Moje mnenje pa je, da je oddaja bila totalni poden. Gost je bil povsem drugacen, kot so bili predhodniki, samo oddaja pa ista. Mislim, da je bil Saso z oddajo nekje pri podnu ali pa se nekje nizje.

Mislim, vsi vemo, kak je Drnovsek. Ce ga vprasa, kolko je 1+1, ne bo rekle dva, ampak "dajmo casu cas", "bodimo previdni", "se bomo pogajali", "dialog" itn. Prav tako vsi vemo, da je on cisto zadrzan.

In pol Saso uleti z "ali-ali". Pa pismo, sej ni Drnovsek tam en kekec, da bi ga s takim v glavo. Se je prav vidlo, kako je Dona odjebal na celi crti. Pismo, kaj si pa folk misl?! "Bi spekli kruh za nasega Dona?". Pa ne me jebat. To so cisto podn izjave.
Pol uleti se z eno hudo. Ga vprasa, ce bi odgovarjal na "sosolci iz 5. a". Ja pa pismo, to smo ze zdej totalno pod podnom. Take lahko spasujes kazga Martina, ne pa njega!
Potem se je oblekel tudi tko, kot da je nevem, mogoce doma. Ne mores imet gor ene raztrgane rokave no.
Ok, ona natakarica je bla mal prevec no. Pismo, pa se ji je ja mednoznica vidla, tko kratko krilo ma. In to se vsaj men ne zdi spodobno, da nastimas predsedniku, da ena na pol naga picka streze. Vsi bi se verjetno strinjali, da je lepa. Samo, vsaj jst sem mnenja, da se to ne spodobi za predsednika.
Potem ono, ko je mel tisto skupino preko PCja, je blo itak totalno out. Zraven je pol prisel se Bush, kar je blo tudi out. Je pismo ja sam rekel, da ne gleda televiziji. Itak, da pol ne jebe teh imitatorjev.
In za piko na i je uletel se "zapornik" z izjavo o pomilostitvi. Mislim, stvar je bila zanimiva pred dnevi in vsaka stran je povedala svoje. Ne mores potem cez par dni pogrevat tega.

Tko da, moje mnenje za tole oddajo je totalni poden. Prav tako mi oddaja tudi prej ni bila vsec. Recimo ono "sosolci iz 5. a" je blesarija. Nekaj se norcujejo iz folka, ces ce pa ne ves tista vprasanja, si pa lulek. Ti ljudje verjetno res ne vejo vsebine 5. a razreda. Amapk vzrok za to je, da so jo pozabili. Vsi smo bili tam in vsi smo to naredili. To pa ne pomeni, da bomo vedeli do konca zivljenja. Prav tako majo ti ljudje sigurno dosti drugega strokovnega znanja, katero je sigurno cenjeno.
Prav tako je oddaja dolgocasna. Gost zelo malo pove, pa tudi zelo malo se o njem izve. Sploh o drugem gostu, ki pride, rece "bu" in je ze konec oddaje.
Pa zacetek oddaje. Ko Saso neki molarizira in tezi z takimi strokovnimi izrazi, da te kap. To je cisto zafurano.

Moja ocena: Poden ali pa tam nekje.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Goldee ::

Se strinjam. Pa ne mores s predsednikom na tak nacin. Sploh pa ne vem kak je Drnovsek sploh privolil v sodelovanjem v takem sovu. Itak pa je point te oddaje "podjebavanje" - ocitno pa si Hribar tega ni upal v tem delu, ker je vedel s kom govori in ne vem zakaj je potem povabil v goste Drnovska. Mogoce, da se lahko malo pobaha koga je gostil...
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

vuso ::

Drnovšek je na trenutke tud take ven metal, da nisem vedel al bi se jokal al smejal:\ Ni on tip za take oddaje.Glede na bedastoče, ki ga je spraševal hribar se je še dobro izvlekel.Sicer si je pa sam kriv.Kaj pa hodi po takih oddajah.Edina svetla točka je bil IMO Bush in sicer ob telefonskem pogovoru z kalifornijskim guvernerjem.Tam sem mislu pa da se bom uscal od smeha:D

Boky ::

Kolikor sem jaz gledal tele oddaje, poiskuša Hribar malce kopitar Stefana Raaba(Pro 7 - Tv total).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Boky ()

Microsoft ::

Stefana Raaba ma 10x boljso oddajo. Poleg tega je nemska televizija dosti mocnejsa, podprta z mnogo zanimivimi prireditvami in oddajami. Na hitro se spomnem, ko so znane osebe bile na oni bob progi, pa ono je bilo noro, ko so v tandemu skakali v bazen. Itak je pa na koncu raztural on voditelj, ki je skocil v bazen kar iz grusta hale.8-O

Pri nas pac takih stvari ni in jih verjetno tudi ne more bit. Na zalost.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Boky ::

Se mi zdi, da sta skočila oba, Oliver Pocher(upam da sem prav napisal) in Raab, le da je je Raab pol nekaj cajta mace težje hodil. :)
Drugače pa itak, da je Raab zakon. Me vsaj nasmeje. :)

Goldee ::

@Vuso
Ja uno z Arnijem je blo res smesno! Pa se ful dobro ga je oponasal uni ka je klical. Svaka cast. :D
Da pa je Drnovsek metal cudne ven? Ob takih vprasanjih.. Se dobr se je zmazal tipo.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Goldee ()

Alexius Heristalski ::

Hehe, jaz sem tudi najprej pomislil na TV Total, ko sem videl Hribarja. Čeprav meni obe oddaji nista preveč všeč.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Damjan Jagar ::

Je že kdo slišal, da Drnovšek privoli v takšne oddaje samo pod pogojem, da do potankosti pozna tematiko pogovora in dobi prej vprašanja?
http://jagar.si

#000000 ::

Mah nehite kritizirat in primerjat z oddajami od drugih, če bi mel hribar tak budžet na oddajo kokr Štef bi bla tud oddaja všeč večim gledalcem OK, men je kr uredu, ni sicer oh in sploh, ampak bolj kot Mario al pa ka bože nedaj Auer, itak pa ma vsak svoj okus, aja drnovšek je itak vedu kam gre, pa tud se mi ni zdel da ga kej dost provocira, čeprav sem gledal sam 2 minute, ampak hribar je kr ok.

Zdi pa se mi da, lahko vsak da idejo za oddajo oz. napiše kak scenarij, tko da najboljš kr začet. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

Goldee ::

Je že kdo slišal, da Drnovšek privoli v takšne oddaje samo pod pogojem, da do potankosti pozna tematiko pogovora in dobi prej vprašanja?

Men se pa ni zdelo, kot da bi Drnovsek poznal vprasanja. Nekatera so ga vidno presenetila. In ce bi poznal vsa vprasanja se tud nebi "zaje..al" ko mu je Hribar rekel, da se ni lepo norcevati iz tezkega otrostva ... :P
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Goldee ()

Damjan Jagar ::

Ne vem, še nisem gledal oddaje. Samo sprašujem, ker sem prišel tudi do takih informacij.
http://jagar.si

OldSkul ::

"Gost v hiši, kralj v hiši" :)) :))

cryptozaver ::

Ravnokar je Drnovsek na SLO-1. Novinarka ga nic ne spara, poslusalci pa tudi ne...

Ndrej ::

Hribar odaja je čist kul. Smešna pa še hribar se upa vprašati kaj takega, česar se drugi nikdar ne bi.

Zato ne govorit, da kelnarca ne paše, pa vprašanja ne pašejo pa teme se bodne itd. To je taka oddaja in tisti gost, ki pride, to ve. Pa ja ne mislite, da bodo celotne oddaje spreminjali.

LP

dela ::

Budgeta ne rabiš nujno. Štef ima ogromnega, Hribar pa tudi ne tako majhnega, ima pa slednji veliko manjšo efektivost, ker z manj zahtevnim humorjem ne cilja na najstniško populacijo kot Raab. Sicer sam gledam le Haralda Schmidta. Pred kratkim so ga iz Sat 1 preselili na Ard, zelo zmanjšali budget in čas oddaje, pa ni niti malo izgubil na kvaliteti. Ima srednje velik studio, bend in par minimalnih rekvizitov včasih. Človek naredi iz mize in kozarca vode pred sabo takšen štos, da je neverjetno, potem malo pokramlja o politiki in ob tem izreka takšne fraze, da bruhneš res v hud smeh. Kakorkoli obrneš oddajo, jo v višave popelje genialen voditelj. Zame najboljši late night show ever.

Sem pa 99% prepričan, da imamo Slovenci tudi perfektno osebo za en tak kvaliteten late night show. Prav tako se je sposoben izjemno izkazati brez nekih hudih pomagal in bi sam po sebi naredil oddajo odlično, kot je že mnoge. Verjetno vsi vemo, o kom je govora.

t909 ::

^ Mario?

#000000 ::

Ja no sej hribar ma tud dobre štose, npr. un kviz k kao tamal sprašuje znane osebnosti, je za uscat, 'ultramaratonec je pogrnu pri savi dolinki' 'da navš runkl ispov' :D no men je hribar kr ok. res pa je da slovenci pa humor sta večinoma dva pojma, mario z ano lizo pa je dodobra zlajnan, kva pa jonas ?

Brane2 ::

Tko ko je bog preklel žide, je tud slovence.

Najsmešnejši Slovenec je Đuro. :\
On the journey of life, I chose the psycho path.

perci ::

Brane: Meni pa daleč od tega, da bi mi bil najsmešnejši. IMO ga Hribar pelje scat kadarkoli. Včasih mal Radio GaGa poslušam in tam take pokajo, da je veselje :D.

dolenska ::

ej drnovsek je carr
kako je unga hribarja skenslal
pa itak je ta oddaja pod nivojem
un kvazi bush pa itak ni vedu kaj bi govoril in je bil kr neki.
drnovsek ruls

#000000 ::

Ah midi, pa kva ga je skenslal, normalno se je pač rešil iz neljubega položaja, ampak glede na to kolk je drnovšek zadržan, druzga i blo za prčakovat, vseeno pa je bla oddaja uredu, mal drugačna kot ponavad, ker tud gost ni bil navaden.

GA-GA je pa tud v redu, tko za lahkotno poslušanje čist paše, ludve car.

Zanima me pač, ker smo v multimedijski dobi, zakaj nekdo ne naredi svojega show-a sej kak T2 bi to prenesu, ko so nekateri tko kritični zakaj ne naredijo česa, 'tehnično svoj internet radio postaviš s parimi kliki' TV podobno. Tko da ne bi blo napak razmislit kej v tej smeri, se kdo javi za voditelja oz. humorista, da pač zabije HRI-BAR šou ???

LP

cryptozaver ::

Dejstvo je, da oddaja dalec prekasa vse druge ki bolj ali manj humorno obdelujejo tekoco druzbeno problematiko. Nekako Hribarju pritice da ohranja nek nivo. Je glih prav provokativen in ne udarja pod pasom.
Oddaja je pa drugace koncept Bojana Kranjca poznanega iz Studia city.

[SpydeR] ::

Verjetno si mislil na TLP in ne na Studio City. Kranj se mi zdi da nima nič s Studiem City.

cryptozaver ::

Imel je. Je vodil StudioCity pred Marchellom jr.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HRI-BAR - premik v zgodnejši termin

Oddelek: Loža
392673 (1718) Icematxyz
»

Nek murko...

Oddelek: Loža
202048 (1195) Tody
»

Komu verjeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
674844 (3397) jype
»

slovenske zabavne oddaje

Oddelek: Sedem umetnosti
383526 (2592) pivmik
»

Drnovšek ustanovil novo gibanje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1448882 (5726) Manu

Več podobnih tem