» »

slovenske zabavne oddaje

slovenske zabavne oddaje

tsh2 ::

kako je to možno, da so vse slovenske oddaje tako zanič, da bi kar kozlal? ne zanič, da so dolgočasne, ampak še huje, da so negledljive. hribar, galunič in tisti brko na pop. kot bi namerno dajali take stvari, ki jih je težko gledati. ne vem, kako jim uspe. pa tisti trolek, ki bo šel na evrovizijo... sploh ga ne morem videti.

[ Tole je vsekakor DALEC od problemov clovestva -- BigW ]
  • premaknilo iz Loža: OwcA ()

MAC.H ::

Malo denarja - malo muzike.
MAC.H

BluPhenix ::

TLP je čisto fanj zabavna oddaja. V bistvu je še največ kar premore naša TV.

Ni problem v denarju, problem je v slovenskem humorju, oz. v ideatorjih takih oddaj in njihovem razumevanju slovenskega humorja. Ampak slo. humor ni enoten, ampak je precej razdeljen po regijah. Ne boš verjel ampak nekaterim je mario dejansko zabaven in tisto na Pop tudi. Pač ljudje smo različni.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

gkovac ::

Uh... ti bi moral videt mojo staro mamo kako jo odnese pred TV, ko je na sporedu oni DOOOBEEERVEČEEER DRRRRAGI MOOJIIIII (:'( ) mislim... za bruhat... jest skočim iz sosednje sobe po daljinca samo da ga slišim, ker ima neko čudno moč, da ti pokvari večer že če ga samo slišiš. Al pa Mario... huuuu... mama visi pred TVjem da sploh ne morš verjet... in takih, kot je moja mama je še ene par.

Da Rakete pod kozolcem, Hri-bar in podobnih stvaritevsploh ne omenjam. Pravite da je denar problem? Če se ne motim ja bilo za lansko EMO na voljo 189 miljonov tolarjev pa je bila oddaja popolna katastrofa. Viktorji? Baje so bili edini res dobri tisti z Jurijem Zrncem pa še te sem gledal samo po odlomkih kako ga je Zrnec sral na odru (Joli in lejgaungatamlegre).

Mislim, da je problem globji. Ta primerjava s humorjem mi je bila všeč ampak vseen me ni popolnoma prepričala.

Po drugi strani pa. Kdo od vas posluša Toplovod na Valu 202? Al pa zapise iz močvirja prav tako na Valu 202? Pa Sredi Evrope? To so za moje pojme dobre oddaje. Toplovod in Šalehar pa sta sploh fenomenalna
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gkovac ()

gzibret ::

Tazadnja fajna oddaja je bila jonasov Videošpon. Od takrat dalje je vsaka naslednja oddaja večji podn. ;(( ;(
Vse je za neki dobr!

STASI ::

Res je, slovenskemu medijskemu prostoru primakuje neka pametna razvedrilna oddaja. Mogoče se med njih vpiše le kaka Čez planke, Spotnice, Aritmija (pa še le te pogojno). IMO je dober zgled slovenskim tv postajam britanski BBC ali pa kaka nemška tv hiša. Tam mrgoli dobrih posrečenih oddaj.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

;-) ::

Da res je!:D

Slovenke Tv oddaje so povečini dolgočasne in brezvezne (tisti Hribar, Vzemi ali pusti, Zvezde ulice, Videospotnice, Nedeljsko popoldne. itd.)

Jaz povečini v nedeljo spim...(ne sam zarad mačka) ampak zarad tega ker ko vklopiš Tv in na nacionalki zagledaš LADOTA BIZOVIČARJA maš še večjega mačka. Da ne govorimo o sovoditeljici Anji ko kuha nekaj pa nima pojma...Da Duleta Vaupotiča sploh ne omenjam.

Zvezde ulice-totalna bedarija
Oddaja sploh nevem če še obstaja (upam da ne), ker po ulici zna vsak hodit pa neka izsiljevat da naj neko nekaj zapoje!!!(like Vic za jurja)
po vrhu še pa obljublja nagrado, ki jo potem da kr enemu ko je pač konec odaje...

Vzemi ali pusti...
Joj joj joj toti Zmegec:D dragggii moojii jaz vam tak povem ne...Zmago bi lahk borovnice z lojtro nabiral..
lojtra=lestev

Je pa nekaj tudi ki so vsaj malo uporabne naprimer Ekstra magazin se mi zdi kul za krajšat čas v sredo zvečer, ali pa E+ ko je na sporedu vsaki dan (nevem če ob vikendih tudi) je še tud kr vredu; ker druga ob tisti uri tako ali tako ni pametnega na Tv.

Drugače je pa MTV zakon...sicer se mi je prej k ni bil MTV-adria zdel boljši ampak je pač vsaj nekaj...to pr meni laufa skoz (če ne gledam pa vsaj muzko poslušam)

Soniux ::

Ne vem ce je lih v denarju problem, po mojem je prej v produkciji in idejah. Mario je mogoce vrhunec nase proizvodnje...

steev ::

MTV je totaln podn (oddaje pa to). Idin pametn je gledat discovery ...
:|

motorc ::

Kako lahko gledas E+ za krajsanje casa? To je pa najvecji podn od vseh nastetih oddaj (oddaje same sicer se nisem dejansko gledal, ampak sodim po reklamah - enkrat je bla reklama v stilu "eklusivno za E+: Kaj ima (mislim, da je bil) domen kumer v hladilniku." ?!? Mislim, koga boli đoko kaj ima on v hladilniku? )
Osebno vse te idiotske oddaje in reklame (tut za pralne praske) vidim kot napad na mojo inteligenco.

Edina dobra stvar za pogledat je kak dober dokumentarc na discoveriju.

STASI ::

Edina dobra stvar za pogledat je kak dober dokumentarc na discoveriju.

Ja sam dokumentarec ni zabavna oddaja! E+ pa naj bi bila.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

gkovac ::

Jest z veseljem pogledam TLP -> Anjo :D
poudarjam pogledam.... zvok na mute in si spočiješ oči za kakšno minutko ali dve
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

AndrejS ::

Tv ne gledam. Le plačujem - prokleta država !

;-) ::

@motorko potem pa ne govori o tem kar še nisi gledal.

discovery je tud vredu ja sam je pa polno dokumentarcev, ki razlagajo stvari na svoj način (samo iz enega stališča) in ti tako vsiljujejo gledanje na stvar. -To je potrdil tudi moj profesor zgodovine (da je polno podatkov z discovery chanel napačnih).

TLP je pa popolna beda. SuLc jo pomoje zato gleda na tiho ker ma slab želodec da bi mel glasno. Pa če pogledamo Anjo iz TLP pa res nemorš na njej spočit oči(ojej). Pol sta pa lepši dvojčici iz Extra magazin:D

@steev nekatere oddaje na MTV so čist vredu. Naprimer ammmm....tist ko so se pari iz različnih koncev sveta iskali skupaj je bla kul, pa še bi se našlo. Recimo kaki koncerti glasbenih skupin so tud vredu...

To je SAMO moje mnenje!

vrtnyka ::

Tisto, ko so se pari iskali je bilo res kul ja. To je blo pa tud edino, kar sem gledala na MTV :)
V tisti oddaji se je prou vidlo, kako eni znajo nagajat drug drugemu in kako so eni prevec polni samega sebe :D
To bi mogli na slovensko televizijo dat, gledanost bi bla kr visoka pomoje :)
vrtnyka ma resota rada

STASI ::


V tisti oddaji se je prou vidlo, kako eni znajo nagajat drug drugemu in kako so eni prevec polni samega sebe :D
To bi mogli na slovensko televizijo dat, gledanost bi bla kr visoka pomoje :)

Pa veš zakaj? Slovenclni smo tak narod k prvoščimo vsakemu slabo oziroma se naslajamo nad smolo drugih.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

snow ::

Smešno je pri Mariu ko se una butasta Amanda zmoti pri štosih, en gost zavija z očmi/se spakuje, Mario pa se smeji "dobremu štosu". Ma ubistvu je še to žalostno.

Glejte discovery in national geographic.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Evil mind ::

Če gledaš Mariota greš v bolnišnico zaradi glavobola. (jst sm kmali šou):D ;)
Drugače se strinjam National geographic in Discovery sta kul kanala.

Matek ::

Meni se od naštetih zdi Hribar še nekako soliden, ampak menim, da je oddaja narejena preveč urejeno, preveč je vseh rubrik, posebno tistih 3d for. Tip obvlada, škoda, da se ne upa it v stilu američanov več dialoga z gosti in več odkritega jebanja v glavo.

Sicer pa je solidna zadeva tudi Nikoli ob desetih.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Camalotz ::

Kako so že govoril bosanci?

"Kada čujem da slovenci pripremaju zabavnu emisiju dodje mi da puknem od smijeha.."

Al tko nekak...

madmitch ::

STASI: Ja sam dokumentarec ni zabavna oddaja! E+ pa naj bi bila.

Sorry, samo dokumentarci na Disc so tudi bolj zabavne oddaje, kot resni dokumentarci. Negledljive populistične neumnosti, polne pretiravanja in skrajno prirejene oddaje. Slučajno je trenutno kar nekaj oddaj o ladjah in pomorstvu, tema, ki jo poznam zelo dobro (sem pač pomorec) in to, kar na Disc. prodajajo za suho zlato, je čisto populistično nakladanje. Verjetno tako delajo vse ostale oddaje. Skrajno nekridibilno.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

snow ::

Na discovery majo tudi smešne oddaje. Ono ko imajo top 10 vesoljcev ali kakšno podobno :)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Thomas ::

Kaj je to Raketa pod Kozolcem? James Bond from Slovenia with love? :\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

IČA ::

Edino Jonas je bil s svojimi oddajami kolikortoliko gledljiv (videošpon, brez zapor, milijonar), vse ostalo pa je nabijanje prisiljenih štosov in zelo zelo slabo odigrana reakcija.
Še huje pa je s t.i. resničnostnimi šovi..., brez veze, škoda denarja in komentarja...
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Kricert ::

Meni se od naštetih zdi Hribar še nekako soliden, ampak menim, da je oddaja narejena preveč urejeno, preveč je vseh rubrik, posebno tistih 3d for. Tip obvlada, škoda, da se ne upa it v stilu američanov več dialoga z gosti in več odkritega jebanja v glavo.

Pustmo jebanje v glavo američanom, smo Evropejci in znamo delat humor drugač. Hri-bar je vrhunska oddaja, ljudje obvladajo zadevo in lahko smo srečni da mamo RTVSLO, da nam ni treba POPTV kozlanja gledat. Eni se bojo pa itak vedno nad vsem slovenskim pritoževal, ampak smo v demokratični družbi in kul, nej se.

smilyxx ::

Ja to se strinjam da je bil Jonas eden izmed redkih dobrih voditeljev na televiziji, čeprov se še najdejo. Vem da sem pred leti rad gledal Štafeto mladosti ko sta jo vodila še Slon in Sadež, ko je blo usaj mal zajebancije.

Ne prenesem pa tega poneumljanja televizije. E+, pa ekstra magazin sta gledljiva sam zarad dvojčic, drgač mi gre pa na kozlanje to gledat. Ni mi tut čist jasna ciljna publika teh oddaj, vaške opravljivke mogoče? Prav tako ne prenesem vseh teh reality showov kot so Sanjski nevemkaj, Bar,... ker to ne gre za drugo kot naslajanje nad (ne)srečo in problemi drugih.

Nasploh na kanalu A v zadnjem letu ne vem če je bilo že kaj drugega kot nizkoproračunski akcijski filmi, limonade in pa "rumene" oddaje. Edina stvar ki je tenutno gledljiva je prva sezona Stargatea ki jo ze 94536ič ponavljajo.

EWEER tudi moj profesor za zgodovino je istega mnenja da je Discovery namenjen ameriški publiki ki ji lahko prodaš praktično vse. Drgač ga sam gledam dost, ampak ne zato da bi "razširjal svoja obzorja" ampak bolj za razvedrilo.
Najboljši primer kako se združi zabavno s koristnim je definitvno Top Gear, čeprov prodajajo tut kakšne buče, samo je oddaja useen gledljiva.
Save water.
drink beer.

siegmund ::

Štefeta Mladosti je bila pod Slonom in Sadežem fenomenalna. Zdej je pa samo še en crap, ki ga rešuje impro liga.
And now for something completely different...

klemen22 ::

Štefeta Mladosti je bila pod Slonom in Sadežem fenomenalna. Zdej je pa samo še en crap, ki ga rešuje impro liga.

No glih fenomenalna ni bla. Je bla pa vsekakor precej gledljiva. To pa kar je zdej je pa itak poden. WORD!
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

AlexP ::

Štefeta Mladosti, ko sta jo vodila Slon in Sadež, je bila ena od redkih oddaj, ki sem jih gledal na rtvslo. Ta dva modela se nista nista nikoli prilizovala gostom med intervjuji in sta znala postavljati ta prava vprašanja. Zdaj je pa ta oddaja res kr neki, ampak voditeljica Urša Jerkič mi je vseeno zelo všeč.

klemen22 ::

Zdaj je pa ta oddaja res kr neki, ampak voditeljica Urša Jerkič mi je vseeno zelo všeč.

Ni v tem primeru bolje pogledati kak dober pornič?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

hamax ::

E+ je najvecja bedarija na nasi tv. Extra takoj za njim. ob poslusanju unih dveh koz mi gre na kozlanje.
ce ze gledam kej je to preverjeno pa ksn dnevnik. ucas pogledam trenja, pa ceprou je slak idiot.
hribar je tud tko uredu za v gostilni mal spegat.
vzemi ali pusti je najbl neumna odaja kar sm jih vidu v svojmem zivlenju.
o spet doma nam zgublu besed.
ostalga pa se nism gledu, tko da ne morm komentirat.

najvec gledam discovery pa tiste nanizanke na popu(vsi zupanovi mozje rox)

Looney ::

pa ne samo oddaje. tud slovenski filmi so totalno zanič!
oddaje pa sploh niso za komentirat. porazno! edino milijonar in mogoče najšibkejši člen sta znosna, vse ostalo... podenj!!!

zadnjič mi je blo dolgčas in sm dopoldne prižgala tv v upanju da bom vsaj kaj pametnega našla, pa sem naletela na neke otroške oddaje v katerih tekmujejo otroci v znanju. voditelji so tako zafnani, da ti kr slabo rata!!! brez vsake potrebe se afnajo in delajo grimase, ki sploh ne pašejo v kontekst, tako da vse izgleda še bolj zanič kot je.:\
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

pivmik ::

Slovenska zabavna tv scena je ena velika žalost.
Jonas pa Slon in Sadež so bili dobri.
Trenutno pa ni NIČ.
TLP je gledljivo, ampak nič posebnega.
Hri-bar samocenzurirajoča se oddaja, ki "ne obljublja nič" in tudi dejansko nič ne da oz. bore malo.
Vzemi ali pusti DRAAAAAGIIII MOOOOJIII (punch-in-the-face, douchebag!) za bruhat, igra je morda zanimiva ampak voditelj te naredi veselga le ko preklopiš na drug kanal.
E+ in Ekstra, za najstnice in malce starejše kokoši, ki morajo vedeti ali si je danes Jan Plestenjak pozabil zamenjat spodnje gate in to oddaja zelo dobro doseže in je gledljiva, četudi je trash TV. Pač, tudi za tako ciljno publiko morejo obstajat ustrezne oddaje.
Marjo je pač Marjo, za razne gospodinje, kaj pa vem, gledajo že iz 'tradicije'.

Folk to gleda ker je na TVju, oni ne razmišljajo kej preveč.
Ostali bolj pametni, ki poznamo internet pa snemamo tv showe iz neta, gledamo tuje programe,...
Folk bo gledal skoraj karkoli, četudi je tako nizkokvalitetno. Če jim res ni nadležno bodo gledali. Navaden folk ne bo zahteval boljših oddaj, ker jim trenutne oddaje dovolj zapolnejo čas. Pri tem smo mi tisti, ki ostanemo na suhem.

Denarja je, samo noben si ne upa investirat v nekoga kvalitetnega, ki bi lahko naredil razliko. Ker si lahko s tem nakoplje težave. In spet denar JE, samo ga ne investirajo tam, kjer bi ga mogli - v mlade brihtne inovativne ljudi.
Voditelji postanejo "voditelji" po vezah... noben si ne upa spustit na TV nekoga, ki si upa kej več.

Sej vemo vsi, da noben nas ne sili in da imamo tuje oddaje, samo jaz bi si želel nekaj slovenskega in kvalitetnega!
razne fore iz slo-scene, ki jih razumemo samo Slovenci, ki so povezani z dogajanji pri nas, slovenski pogled na razne dogodke, vse v slovenščini...
LP, Gregor GRE^

klemen22 ::

Ostali bolj pametni, ki poznamo internet pa snemamo tv showe iz neta, gledamo tuje programe,...

Čakaj malo. Sej je kar dost res kar si napisal. Samo ne štekam pa zakaj bi bil ti bolj pameten od enga ki gleda oddajo Hribar? Torej še en primer, če bi jaz bral Avtomagazin bi bil 10x bolj neumen od enga ki bere revijo Monitor. :\
Poglej vsak ima svoj okus. Eni se pač reicmo radi pred TVjem spočijejo. SAmo enačiti pametnosti ljudi ...:\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

pivmik ::

Ok, ne bolj pametni, recimo bolj kritični oz. bolj odprtega uma, bolj razgledani, izkušeni (in ne na splošno ampak na področju tv zabave!).
Sej tudi jaz občasno se silim gledat Hri-Bar, ampak se zavedam slabosti te oddaje. Nisem reku da vsi, ki gledajo Hri-Bar niso pametni. Ampak tisti, ki zagovarjajo da je Hri-bar dobra, kvalitetna in smešna oddaja imajo slabe standarde za kvaliteto.
Pred TVjem se lahko spočiješ tudi na pameten način z izvirnimi in brithnimi štosi, da se spravijo še v dobro voljo in ne v bentenje nad bedno slo-sceno.
LP, Gregor GRE^

SaXsIm ::

sm ravnokar gledal NOD in moram reči, da sploh ni slab. Peter Poles je vredu, starlete odvisno, bendi pa so ponavadi vredu (danes so bili Boem)
SaXsIm

madmitch ::

Picnik in kaj te navdaja s takim v nebo upijočim občutkom večvrednosti, višje intelegence in superiorne razgledanosti nad ostalimi samo zato, ker ne gledaš določenih oddaj?

Prav občudujem tvojo samovšečnost, ni kaj. Zakaj si prepričan, da je ravno tvoj okus tisto, kar nam ostalim slovenčkom manjka? Da smo mi ostali zavolj drugačnega okusa manj kar-koli-že? In zakaj so tuje oddaje boljše? Ravno tiste, ki so ti na slovenskih TV najbolj negledljive, so tuje licenčne odaje in tiste, ki jih tvoj super intelekt in nad okus še prežveči, so slovenske. Vse kaže, da pri tebi nekaj ne štima in je z nami ostalimi vse vredu.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Matev ::

tisto zmene v oddaji vzemi ali pusti je res za zgolj določen krog ljudi
zanimivo, da se jim splača to snemat

katastrofa

pivmik ::

madmitch:
Navdaja me občutek boljše informiranosti in občutek kaj je kvalitetno oz kaj primanjkuje. In to zato ker gledam tuje oddaje(angleške, italijanske) in jih primerjam s slovenskimi (ki se jih občasno trudim gledat, da ne bi pljuval na slepo).
Hri-bar ima nekja dobrih for, recimo osnovnošolček, ki intervjuva znane ljudi, pa oponašanje glasov je odlično, ampak to je zame in za moje 'potrebe' premalo. Fore so izčrpane do konca, so dobre, samo so razvlečene, hribar sprašuje bedna vprašanja,mislim, da ni zares interesiran, studio/ambient in publika je zame krneki, na fore se smejejo' na silo. Ne pravim, da je odaja porazna ampak lahko bi bila doooosti boljša in mene me ne potegne pred televizor(u, komaj čakam naslednjo soboto zvečer! kaj se bo spet kaj novega izmislil ta hribar! NOT).

Vzemi ali pusti - mislim ,da je igra/oddaja iz tuje licence, samo voditelj je naš in je porazen (za moje pojme).

Glede 'inteligence' pa preberi moj prejšnji post.
Človekovi čuti so relativni in če poznaš samo bedno slo sceno bo npr. Hri-Bar morda TOP.

To kar meni manjka manjka tudi dosti drugemu folku, vsaj kar sem jaz upel razbrat iz raznih mnenj vsepovsod. Že samo obstoj te teme na Slo-Techu pove nekaj.

In ni vse stvar okusa, npr voditelj vzemi ali pusti, tak voditelj lahko vžge po moje samo na zdolgočasene 'preproste' ljudi, ki imajo bolj malo intelekta in jim je smešen moški, ki se preobleče v žensko, ki riga in prdi, ki ima govorno ali kako drugo fizično napako. Ali pa ljudje imajo (upravičeno) tako nizka pričakovanja od TVja, da se temu primerno spustijo na ustrezni nivo razmišljanja, da se lahko zabavajo pred TVjem.
LP, Gregor GRE^


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HRI-BAR - premik v zgodnejši termin

Oddelek: Loža
392692 (1737) Icematxyz
»

Tožba Radović vs. Hribar

Oddelek: Loža
322383 (1529) mojsterleo
»

HRI-BAR

Oddelek: Sedem umetnosti
386231 (4757) cryptozaver
»

Tistega lepega popoldneva..

Oddelek: Sedem umetnosti
343380 (2277) TheD
»

Nacionalka - drugič

Oddelek: Sedem umetnosti
301997 (1379) PersonaRudis

Več podobnih tem