Forum » Loža » Nek murko...
Nek murko...
LordTado ::
A je gledal kdo oddajo a si ti tut not padu?
Kaj smo res taka balkanska država...da taki nasmeški uspevajo?
Kaki človk lahk to naroči pa še plača!?
Kaj smo res taka balkanska država...da taki nasmeški uspevajo?
Kaki človk lahk to naroči pa še plača!?
- spremenil: LordTado ()
mojsterleo ::
meni je murko cisto ok poba, z niti ne napacnim razmisljanjem. pa ne da bi bil kak fan, ampak povsem spostujem ljudi, ki so uspeh (in bogastvo) dosegli z nekim lastnim znanjem in samopromocijo. sem bi lahko konec koncev postavil vse estradnike, razne sportnike ipd. sicer pa kot je nekoc rekel saso hribar, tisti ki murkota oznacujejo za bolnika, so sami se vecji bolniki.
T-Majo ::
On je pameten, namesto da bi kramp pa lopato gonu, se samopromovira, čeprav ponavadi izpade čudno, zasluži veliko več, kot marsikdo v Sloveniji.
PacificBlue ::
Heh, to je pa tud res. Drugače pa fant ni neumen, vsaj tko kot si eni to predstavljajo.
I’m out.
:3
:3
Tody ::
Seveda, ni neumen ampak jest bi to komot lahko enačil z tem da nekdo ubija za zaslužek, stem da un ma malce večji rizik in malce večji profit. Ta model pa večino denarja zmeče nazaj v medije pomoje ma z POPTV kr mastno pogodbo.
mojsterleo ::
moras biti pac clovek za to. veliko ljudi bi popizdilo, ce bi jim mediji kar naprej trkali na vrata.
flood ::
neumen ni ampak svojega ponosa pa ima tolk kot zajec
zato ga tudi ljudje ne marajo (večina)
skratka izpadu bom bumbar, samo da sem znan, če pa se tega ne zaveda še huje
zato ga tudi ljudje ne marajo (večina)
skratka izpadu bom bumbar, samo da sem znan, če pa se tega ne zaveda še huje
AndrejS ::
Mislim da je bilo na preverjeno ali neki podobni oddaji, da murko sam kliče in gnjavi medije.
LordTado ::
Mediji itak gonejo tisto kar je gledljivo...Pa če je zanimivo ali ne...
Mislim da bi pri nas ena taka oddaja uspela kot jo ma gor Raab Tv Total,ki je tudi na takem primitivnem nivoji in išče nesrečo da se pol lahk norca dela iz ljudi...
To bi blo full gledano pri nas:)
Mislim da bi pri nas ena taka oddaja uspela kot jo ma gor Raab Tv Total,ki je tudi na takem primitivnem nivoji in išče nesrečo da se pol lahk norca dela iz ljudi...
To bi blo full gledano pri nas:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
Avenger ::
Folk gleda kar je gledljivo TV nam to servira. Torej se lahko pritožuješ, da je večina folka debilna. Ker je res.
Slovenija žal ne premore voditelja Raabovega kalibra, oddaja pa nikakor ni na primitivnem nivoju, sploh ne zato ker parodira druge oddaje in folk, je pa res da je zadnja leta kvaliteta padla...
Murko je pa čisti larpurlartizem, ustvaril je imidž, ki ga gledalec ne more ignorirati in na temu gradi neko kvazi slavo. Uspešen je zato, ker se ljudje strastno spotikajo ob njega, če se ne bi, ne bi imel kaj praskat in bi kelnaril full time.
Slovenija žal ne premore voditelja Raabovega kalibra, oddaja pa nikakor ni na primitivnem nivoju, sploh ne zato ker parodira druge oddaje in folk, je pa res da je zadnja leta kvaliteta padla...
Murko je pa čisti larpurlartizem, ustvaril je imidž, ki ga gledalec ne more ignorirati in na temu gradi neko kvazi slavo. Uspešen je zato, ker se ljudje strastno spotikajo ob njega, če se ne bi, ne bi imel kaj praskat in bi kelnaril full time.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
;-) ::
On je pameten, namesto da bi kramp pa lopato gonu, se samopromovira, čeprav ponavadi izpade čudno, zasluži veliko več, kot marsikdo v Sloveniji.
ka pa ti veš kolk zasluži?
kelnari kot so omenli + da ga mama živi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
fosil ::
Enkrat sem zasledil da za svoj "nastop" računa okrog 1k EUR. Se pravi za eno uro dela.
Naj se oglasi tisti, ki ima višjo urno postavko.
To da živi pri mami pa je samo potrditev njegove praktičnosti, ker mi ne deluje kot tip, ki se navdušuje nad gospodinjskimi opravili, njegova žena pa ravno tako ne.
Skratka je tip, ki zelo skrbi za svojo promocijo, obenem pa mu je vseeno kaj si drugi mislijo o njemu, važno da njemu dobro gre.
Za njega slaba reklama ne obstaja, vse kar rečeš o njemu je samo reklama.
Naj se oglasi tisti, ki ima višjo urno postavko.
To da živi pri mami pa je samo potrditev njegove praktičnosti, ker mi ne deluje kot tip, ki se navdušuje nad gospodinjskimi opravili, njegova žena pa ravno tako ne.
Skratka je tip, ki zelo skrbi za svojo promocijo, obenem pa mu je vseeno kaj si drugi mislijo o njemu, važno da njemu dobro gre.
Za njega slaba reklama ne obstaja, vse kar rečeš o njemu je samo reklama.
Tako je!
;-) ::
Tebi se vrjetno to zdi itak OK, da baje fuuul zasluži in živi pri mami s svojo ženo ? :D
Ne.
Enkrat sem zasledil da za svoj "nastop" računa okrog 1k EUR. Se pravi za eno uro dela.
Ima pa en nastop na xy mesecev, v Slov.Konjicah je imel "nastop" pred kratkim ki pa se je bolj smešno končal in če ima povsod take nastope da mora bežat ma ful adrenalinsko delo.
Tody ::
Ima pa en nastop na xy mesecev, v Slov.Konjicah je imel "nastop" pred kratkim ki pa se je bolj smešno končal in če ima povsod take nastope da mora bežat ma ful adrenalinsko delo.
Misliš da dobi dodatek na nevarno delo ? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija ima talent 2010 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 52107 (32029) | shadeX |
» | Pretepli Damjana Murka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19024 (12097) | draciel |
» | Fuk zimmerOddelek: Loža | 18945 (16080) | Zlatko1 |
» | Tel. z naročnino do 120€ ponudnik mobitel ali simobilOddelek: Mobilne tehnologije | 1067 (1067) | dzinks63 |