Forum » Programska oprema » Messenger - prijavljeni oz. aktivni člani
Messenger - prijavljeni oz. aktivni člani
JOKER ::
Lep pozdrav !
Mene zanima ali je možno v Messengerju preverit kdo so trenutno aktivni člani na tvojem spisku tako, da oni tega ne opazijo ?
Vnaprej se vam zahvaljujem za posredovane odgovore.
Mene zanima ali je možno v Messengerju preverit kdo so trenutno aktivni člani na tvojem spisku tako, da oni tega ne opazijo ?
Vnaprej se vam zahvaljujem za posredovane odgovore.
Tomcater ::
Ej to po mojem ni možno, ker ti vidiš člane samo takrat kadar si vpisan. To pomeni, da te tudi drugi vidijo. Vse to temelji na netu, vse gre preko njega. Te osebe, ki jih maš ti vpisane so shranjene na kakšnem računalniku od microsofta, ki je namenjen messengerju. Tko da mogoče bi blo možno, da so na kaki messengerjevi strani prikazane vse osebe in da bi lahko med njimi našel tudi svoje. Samo to je malo verjetno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Do kdaj MSN?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3503 (2946) | MrStein |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76304 (16945) | tilinho20 |
» | Nekdo drug se vpisuje pod mojim MSN naslovom, se da slučajno ugotoviti kdo/kje?Oddelek: Programska oprema | 1370 (1242) | fosil |
» | Ali se lahko skrije e-mail na MSN?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1138) | strictom |
» | Msn messenger problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1359) | primoznet |