Forum » Pomoč in nasveti » Ali se lahko skrije e-mail na MSN?
Ali se lahko skrije e-mail na MSN?
Racunalnik ::
Zanima me ce mora nujno biti zraven tvojega nicka prikazan tudi tvoj e-mail ali se ga lahko ne prikazuje in da te oseba kontaktira preko nicka?
ales85 ::
Ne, ker sistem temelji na e-mailu. Lahko si pa uporabiš en zastonjski e-mail, ki ga imaš samo za msn in ne gledaš pošte.
jan01 dej malo vec prosim povej o tem,zanima me da bi imel naenkrat ko sem v mns prijavlen,dva razlicna uporabniska imena aktivirana in da bi lahko z obema hkrati delal,ali pa vsaj izmenicno,ampak da mi iz obeh lahko folk pise.
Imam pa MSN mesenger 7.5 verzijo,najnovejso.
Imam pa MSN mesenger 7.5 verzijo,najnovejso.
rdecaluc ::
Sej se da bit z 2 na enkrat gor. Kakor je broj_jedan omenil -> v windows messengr se z 1 računom vpišeš , v msn messenger pa z 2. Simple as that
Est modus in rebus. ,typos
Ne,z MSN messengerjem hocem bit v enem programu z dvema razlicnima uporabniskima imenoma vpisan,da sta oba aktivna in da lahko z obema operiram ali vsaj da ce se pogovarjam na prvem naslovu da mi za drugega kaze ce se kdo od stikov pojavi takrat gor.
7h3_1 ::
ja sej z enim se upišš v windows messenger z drugm pa v msn messenger je pa res da maš pr windows messenger-ju stare funkcije oz ni napredih funkcij
BTW. windows messenger maš inštaliran že v windowsih in sicer "C:\Program Files\Messenger" ;)
BTW. windows messenger maš inštaliran že v windowsih in sicer "C:\Program Files\Messenger" ;)
andromedar ::
Pidgin
http://www.pidgin.im/
Pa si lahko vpisan s poljubnim št. accountov...ne podpira pa webkamere in zvoka....no, mogoče v Win podpira.
http://www.pidgin.im/
Pa si lahko vpisan s poljubnim št. accountov...ne podpira pa webkamere in zvoka....no, mogoče v Win podpira.
Eh?
Andromedar,sem instaliral,to je program,me je vprasal kater protokol,sem dal mns,uporabnisko ime in potem mi pise da imam uporabnisko ime@hotmail.com,a to mi ga je prov naredil al to samo pise?
Zelo osnoven je ta program,sej je vredu,morm se pogruntat ce lahko uvozim account iz mns.
Zelo osnoven je ta program,sej je vredu,morm se pogruntat ce lahko uvozim account iz mns.
andromedar ::
uporabniško ime je email naslov, ki ga uporabljaš za MSN, password pa password od tega email accounta.
Eh?
Loki ::
a ni tale messenger plus (vcasih) bil poznan kot leglo spama?
I left my wallet in El Segundo
strictom ::
Obično sranje je in sem poblokal vse k so meli neke čudne obarvane nicke.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meče me iz msnja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2329 (2149) | jan01 |
» | Messenger za Skype, MSN, Google Talk?Oddelek: Omrežja in internet | 2121 (1929) | bluefish |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3022 (2525) | ;-) |
» | msn vprašanje(appear off-line)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1531) | Kami |
» | Gaim je mrtev, naj živi PidginOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4785 (3131) | mare_ |