Forum » Programska oprema » BS PLAYER
BS PLAYER
genius3866 ::
Živjo!
Pri BS playerju me neki zanima. Če klikneš shrani kot, shrani film in naložene podnapise ali samo film?
Pri BS playerju me neki zanima. Če klikneš shrani kot, shrani film in naložene podnapise ali samo film?
Moja beseda je zakon!
Ashrack ::
Jz imam pa ta problem: Ko naložim en video in potem se ta druzga QUEUE mi prvega normalno pogleda in brez problema lahko s smernim tipkam se premikam po filmu, ko mi pa nalozi naslednji filim pa zgobi focus in mi smerne tipke in usi ukazi na tipkovnici prenehajo delat. In resitev je v tem da moram z misko kliknt na BSPLAYER da s5 dobi focus in lahko posredujem ukaze preko tipkovnice! Kako naj to popravim da bo tudi pri naslednjem filmu v QUEUE tipkovnica prijela brez da bi moral z misko klikat?
uporabljam pa najnovejso verzijo BSPLAYERJA
uporabljam pa najnovejso verzijo BSPLAYERJA
....
M4TECH ::
Hmm čudno, meni pa dela praw lepo. Možno je tudi da je film malo "sfukan" pa player malo težje predvaja.
Ashrack ::
Sem probu razlicne filme tako nalolzit in in tudi vec veerzij BSYPLAYER od 1.0 verzije naprej... Pa tud na drugmu kompjutru pa mi isto pocne
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java script -> Navigacija s smernimi tipkamiOddelek: Programiranje | 884 (636) | tadejp81 |
» | Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6386 (5231) | deadbeef |
» | Daljinski upravljalnik za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 5645 (4306) | Bramac ^^ |
» | ...ko se podnapisi ne ujemajo...Oddelek: Zvok in slika | 1313 (1255) | pioneer |
» | BSplayer 1.00 RC1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4574 (4574) | reber |