Forum » Omrežja in internet » KAKO POVEČAT PRENOS
KAKO POVEČAT PRENOS
alen15 ::
Imam problem z eMule.Pred kratkim sem si ga prenesu z interneta, naštimal sem si id tako da imam zdaj visokega. A vseeno mi najprej prenaša kar hitro, okoli 30KB/s potem se pa spusti tudi do samo 1KB/s.
A mi lahko kdo prosim kaj svetuje ali pomaga? V čem je problem?
Alen
A mi lahko kdo prosim kaj svetuje ali pomaga? V čem je problem?
Alen
alen lulič
- zaklenil: CaqKa ()
-MiS- ::
problema ni pri tebi,... Problem je pri milijonih uporabnikih, zadeva je postala posastno velika in se vlece kot kaksna kaca,... Zmogljivosti streznikov enostavno ne folgajo odjemalcev (teh je prevec) To je blo pred kaksnim letom prav fajn downlowdat, ko je vse letel kot strela z jasnega, danes pa je to bolj nocna mora kot kar koli drugega,... Poskusi s kaksno alternativo (Bitorent), tu je se mal lufta ceprav ze tud nic kaj veliko,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 425905 (9189) | Freakylion |
» | NASA prenaša podatke z Lune s 600 Mb/sOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10503 (7494) | poweroff |
» | Kolk je življenska doba CDjev ?? ... nekateri pravijo da crkne že po 2 letih ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1136) | SasoS |
» | Novi SiOL paketi (2048/768 & 4096/768)Oddelek: Omrežja in internet | 2063 (1403) | Cokolesnik |
» | KABEL vs ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2061 (1556) | Soprano |