Forum » Programska oprema » obremenitev procesorja
obremenitev procesorja
jurre ::
imam tezave s parimi programi, ki mi prevec obremenjujejo procesor - npr sedajle sm na javu chatu, v task managerju mi cpu obremenitev za opero kaze od 10 do 30% (in 40mb rama zaradi jave?), laufam se winamp ki kuri okol 30% do 50% procesorja! Potem se od mirca skace od 0 do 20, tako da use steka ko imam odprte samo te 3 stvari. Tudi poraba rama je 370mb od 512
prvo sem to opazil pri winampu, mirc mi je ucasih delal normalno (skozi na 0%, sedaj skace), nalozil sem ze use verzije winampa od 2.91 (ta kuri najmanj - okol 10%, ceprav vem da je ucasih 0!) pa do zadnje 5.05, tudi z lite verzijami je isto. Pomislil sem da ga mogoce moti nod32 ki skoz skenira, dam winamp med exceptions, zaprem nod...ni razlike. Pa odprem windows media player, ta more pa ok delat, pa tudi ta porablja do 20%. Power dvd deluje normalno, drugi programi tudi (word itd..kaze 0%.
zanima me ce kdo pozna kaksen razlog za to poleg formata? kar bo ocitno treba, samo se mi ne da vsega nalagat nazaj
drugace je racunalnik redno skeniran z ad-aware, spybotom in nod32, in tudi nobeni cudni procesi ne laufajo.
prvo sem to opazil pri winampu, mirc mi je ucasih delal normalno (skozi na 0%, sedaj skace), nalozil sem ze use verzije winampa od 2.91 (ta kuri najmanj - okol 10%, ceprav vem da je ucasih 0!) pa do zadnje 5.05, tudi z lite verzijami je isto. Pomislil sem da ga mogoce moti nod32 ki skoz skenira, dam winamp med exceptions, zaprem nod...ni razlike. Pa odprem windows media player, ta more pa ok delat, pa tudi ta porablja do 20%. Power dvd deluje normalno, drugi programi tudi (word itd..kaze 0%.
zanima me ce kdo pozna kaksen razlog za to poleg formata? kar bo ocitno treba, samo se mi ne da vsega nalagat nazaj
drugace je racunalnik redno skeniran z ad-aware, spybotom in nod32, in tudi nobeni cudni procesi ne laufajo.
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 654200 (11737) | Domini tm |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3570 (2594) | Mr.B |
» | zmrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1662 (1318) | ___ |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9869 (8665) | fitipaldi |
» | Procesi mi obremenijo cpu na 100 % kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2749 (2414) | nokia6310 |