Forum » Programska oprema » Na Vmware se ne zažene slo-tech linux
Na Vmware se ne zažene slo-tech linux
M.B. ::
Če vtaknem v CD-rom CD s SLo-tech linuxom se ormalno zažene slo tech linux. Zdaj sem poskušal preko Vmware, a sem popoln začetnik. Zažene se do tam kjer nalaga neke module in se ustavi. Napiše pa Warning only one procesor found. Potem se pa ustavi.
1 Ghz proc
376 mem takrat na voljo linuxu 200
1 Ghz proc
376 mem takrat na voljo linuxu 200
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
LojzePek ::
Da ne bom odpiral nove teme. Tudi sam bi rad vzpostavil linux na vmWare programu. Pa me zanima, če je keremu uspelo inštalirati S-T linux. Kar se tiče linuxa sem popolni nOOb. Zadevo mi je uspelo inštalirati preko Morphix inštalerja, samo mi ne naloži sistema. Kakšen namig mogoče?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Slo-Tech Linux 2.0! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8384 (5010) | poweroff |
» | Ubuntu 7.04 BetaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3664 (2833) | RedStar |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97852 (25509) | Skrat |
» | Fedora FAQ (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4403 (3718) | meszaj |
» | Installacija: Linux Red Hat 9... ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1387 (1063) | moj_nick |