Forum » Pomoč in nasveti » Zvok mi ne deluje
Zvok mi ne deluje
miki16 ::
Imam nalozene XP v katerih mi ne deluje zvok.Najprej mi ni deloval z integrirano zvocno zato sem dal not pci Creative Sb live value.Gonilniki so pravolno nalozeni, tudi ko predvajam muziko poteka vse normalno, samo zvoka ni-zvocniki so vredu.
A je mozno da ne deluje zaradi service packa2 ?
Lp
A je mozno da ne deluje zaradi service packa2 ?
Lp
Tonky ::
Mogoče bo kaj pomagalo.
Ko sem dal jaz novo zvočno-Audigy 2,mi tud ni delal zvok dokler nisem inštaliro še driverjev za uno staro na matični pol je pa šlo .
Pol sem pa enkrat format c pa na novo naložo winse so bili pa potrebni samo driverji za Audigy pa je blo
Ko sem dal jaz novo zvočno-Audigy 2,mi tud ni delal zvok dokler nisem inštaliro še driverjev za uno staro na matični pol je pa šlo .
Pol sem pa enkrat format c pa na novo naložo winse so bili pa potrebni samo driverji za Audigy pa je blo
Če nebi bil nor bi znoru!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Genius 5.1 surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5492 (3842) | fulgur |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5400 (4397) | hyphh |
» | Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4159 (3670) | Mac Gyver |
» | Pomagajmo Roadkillu skonfigurirat SlackaOddelek: Operacijski sistemi | 2105 (1606) | Roadkill |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8201 (6996) | matjash |