» »

CDR zapeče DVD+R pa ne ?

CDR zapeče DVD+R pa ne ?

jos69 ::

Sem lastnik NEC 3500 .Po kar nekaj dnevih mi še kar ni uspelo zapeči DVD.
Za peko uporabljam program Nero ,ki pa mi ko poskusim zapeči DVD zmrzne.
Program Depp burner mi reagira nekoliko drugače.Ko stisnem burn mi "kao" začne
peči vendar pa se v resnici nič ne dogaja.Po eni uri in 40 minut napiše Writer busy/buffer full.
CD mi je zapekel normalno brez težav.
Ker je bila zadeva čudna tudi za prodajalca so mi pečko zamenjali z drugo,vendar je problem isti.
Kako naj to rešim ? Sem iskal po forumih pa nisem še našel nikogar ki bi imel takšen problem.

Groovy ::

ka pa imaš zaeno konf. računalnika...
men dela ta pekač BP
I am the captain of my soul

jos69 ::

Uporabljam Win XP,Procesor je AMD 2000+ ,IBM disk 120 GB in 160 GB,ki sta povezana skupaj na en kanal in Teac CD rom 52X,ki je kot slave povezan z NECom.

strojko ::

Poglej kako matično maš in če je le ta kompatibilna z enim standardom ki ga ma nec. Ker jst mam probleme z pekačem že dolgo časa. Je kao 16x ampak meni dela sam z 8x. Mam pa eno abitovo plato drgač. In pri specifikacijah pokaže da ni kompatibilno.

maticm ::

zakaj v nerotu ni rekorderja DVD NEC-3500 samo MSI recorder?
(sta na istem IDE KABLU kar je slabo a ne?!..)

mili ::

Za peko dvd-ja moraš izbrati pekač. To določiš v meniju in potem ti bo tudi dvd pekel, sedaj pa ti peče samo navadne cd-je. MSI-ja imaš za prevzetega.

LP

123 ::

Sem imel oz. še imam podoben primer računalnik barebone od Shuttla in DVD-RW od LG-ja. Pekač je na svojem kablu disk na svojem. Nero (ali kakršn drug program ga zazna) začne pečt do 1% pol pa utripa ledika na pogonu v resnici pa ne dela nič. Sem že zamenjal za drug model pekača pa isto DVD-jev noče pečt. Sem tud Windows-e na novo naložil pa nič ni pomagalo. Nato sem pa dal DVD-RW v zunanja ohišje in priklopil prek USB pa reč deluje brez problema (ni uničlo še nobenga CD ali DVD-ja).

Duko ::

Poskusi prestaviti kable.

Jaz bi dal dvd na ide2 cd rom in disk pa skupaj na ide1

Meni se zdi da je najvecji problem tukaj. Pa nabavi si zadnje verzije programov za pecenje, ce jih seveda ze nimas. Kaj priporocajo pri nec-u za pecenje?

LP

schurda ::

Strojko, kaj za eno abitovo ploščo imaš? In kje si našel, da so nekompatibilnosti?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496103237 (27746) nuclear
»

kako zapečt DVD 7.4G

Oddelek: Pomoč in nasveti
111775 (1543) multiscan
»

tezave zapeci DVD

Oddelek: Pomoč in nasveti
101974 (1774) Korenchek
»

Problem nec 3500