» »

Motnje na ekranu?

Motnje na ekranu?

jELKO ::

Na ekranu se mi zadje čase dogaja nekaj čudnega in sicem mi slika(na črkah najbolj opazim) vsake tolko, pa ne vedno, kot v kakšnih inpulzih zanihajo, postanejo zamegljene in se neprestano malo tresejo,kot da bi jih elektrika tresla . Nevem točno v čem je problem. Ravnokar sem posodobil gonilnike in naložil SP2,ma že pri prejšnjih gonilnikih sem parkrat to opazu,in sicer driverje ATI Catalyst 4.9 za Radeona 9500 pro, monitor Samsung 959NF 1280x1024@100HZ. Kaj je mogoče teževa s hlajenjem grafične, da prite do tega tresenja slike?

Za kakršen koli nasvet se zahvaljujem.

Silvo ::

Pred dobrim letom sem imel podobne težave,ravno z 9500 pro.
Imaš dve variante.Mogoče je monitor,čeprav je dober(imel istega,kakšna slučajnost)Takšna je bila prvotna razlaga.
V garanciji so mi zamenjali monitor,ker je bil defekten,vendar težave niso čisto minile.
Je bilo bolje,a vendar sem sčasoma opazil to migutanje,posebej na črni podlagi(sivo bele lise),ter robov v opravilni vrstici.
Kasneje se je izkazalo,da je tudi radeon bil potreben reklamacije.
Šel naj bi " Ramdac"
Upam,da pri tebi ni tako.Probaj malo na drugem monitorju,monitor pa probaj na drugi kartici.
Mogoče pa nista ravno idealen par.Probaj,če je mogoče tudi na LCD-ju.

LP.
Silvo

jELKO ::

Ma to migljanje se ti je vedno pojavljalo? Ker meni nekaj cajta dela OK, pol pa ne, po pa spet OK. Kaj si dobu pol novega radeona? Jaz mam še vse v garanciji tako, da bom dal kar tja na servis AGT-ju, pa naj oni ugotovijo kaj ni vredu, ker nimam tolko rekvizitov(LCD,drugi monitir...) za vse to testirat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

r9500 --> r9700 Utvara ali realnost? (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Navijanje
89042840 (25238) sharp
»

Random zmrz z ATI catalyst 3.6. Še kdo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
533221 (2657) pingo76
»

Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.

Oddelek: Pomoč in nasveti
311372 (1013) CaqKa
»

Kje dobiti Radeon 9500 Pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
995501 (3823) tito_si
»

ti-4200 dobra kupcija?

Oddelek: Kaj kupiti
181757 (1371) Lime

Več podobnih tem