Forum » Zvok in slika » Priklop Genius na ASUS zvocno
Priklop Genius na ASUS zvocno
overman ::
Pozdravljeni!
Vceraj sem narocil zvocnike genius SW home theatre 5.1, ampak jih dobim sele naslednji teden (niso na zalogi). Zvocniki bi se naj priklopili preko 6 cinc kablov, ampak jaz imam na svoji ASUS A7N8X Deluxe samo tri izhode?!? Saj v bistvu je sest ihodov-vhodov, ce vstejem se line-in, mikrofon in pa S/PDIF. Zanima me kako bom potem priklopil zvocnike: rabim se kaksne dodatne kable, adapterje ali pa drugo zvocno? Se opravicujem ce je bilo ze kje omenjeno
Lep pozdrav
Vceraj sem narocil zvocnike genius SW home theatre 5.1, ampak jih dobim sele naslednji teden (niso na zalogi). Zvocniki bi se naj priklopili preko 6 cinc kablov, ampak jaz imam na svoji ASUS A7N8X Deluxe samo tri izhode?!? Saj v bistvu je sest ihodov-vhodov, ce vstejem se line-in, mikrofon in pa S/PDIF. Zanima me kako bom potem priklopil zvocnike: rabim se kaksne dodatne kable, adapterje ali pa drugo zvocno? Se opravicujem ce je bilo ze kje omenjeno
Lep pozdrav
jRk0 ::
tvoji izhodi na zvocni kartici so dvojni, torej, levi in desni kanal, stereo ce hoces.
tako da jih je v resnici pol 6...
tako da jih je v resnici pol 6...
You fuck up once, you loose two teeth.
Huh to pa je bilo hitro To pomeni, da bi moral zdaj nekje dobit kabel, ki bi mi iz enega stereo cinca dal 2 mono? Ker predvidevam, da se zvocniki priklopijo preko 6 mono vticev?!?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: overman ()
ČIP 008 ::
Sam imam Genius 5.1(na daljinca, SW home theatre) in imajo tri priklope ne vem gdo te je nahecal da imajo šest priklopov.
Hvala za informacijo-sem ze iskal kje bi kable dobil Nahecali pa so me na mimovrste, kjer pise: priključki 5.1 za zvočne kartice, 6 x činč?!?! A mi lahko mogoce se poves kaksne izkusnje imas z zvocniki, predvsem me zanima bas?
Golden eye ::
kaj pa če maš woofer pod mizo?? Kako pa pol upravljaš glasnost pa to?? A moraš pol zmer z dalincem pod mizo molit'??
ČIP 008 ::
Zvočnike Genius Home Theatre sem kupil predvsem zaradi lesa saj v dnevni sobi izgledajo enkratno, podajo se zaven pohištva in les je le les. Torej za dizajn in izdelavo bi jim prisodil najvišjo oceno. Velik plus je tudi daljinsko upravljanje. Priključki n kabli tdi za zadnja dva so dovolj dolgi. Kar se zvoka tiče je vredu poln, močan vofer, pa vendar se glede čistost in jasnosti zvoka ne more primerjati z kakšnim Logitechom. To bi pa bil tudi edini minus.LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27329 (11415) | Hrenowsky |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10918 (10193) | T-Majo |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16679 (10618) | FlamE#7 |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3305 (2572) | amper |
» | Kje je problem ? (AC3-zvočna-5.1 zvočniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1276 (1104) | DJ-DUST |