» »

jakost zvoka v divx in xvid filmih

jakost zvoka v divx in xvid filmih

donald ::

zdravo. na enem izmed racunalnikov se zvok pri kompresiranih filmih (to samo izkljucno pri kakih divxih, mpegi in ostali so vredu) cudno obnasa. No naj opisem: ce med predvajanjem znizam jakost zvokav plejerju jo sicer obdrzi vendar ko dam pavzo ali pa film zacnem predvajati znova je zvok spet nazaj na 100%, indikator v plejerju pa ostane na svojem mestu. Isto je ce dam mute. Naprimer ce film zaprem se nastavitve istotako ne shranijo ampak film spet predvaja pri 100% jakosti. pa da ne boste rekli naj zamenjam plejer ali kodek. Isto mi dela s stirimi stalnimi in vsemi do sedaj sprobanimi plejerji. Imam najnovejsi xvid (1.0.2) in ac3 filter 0.70b. Oba sta najnovejsa. Od kodekov imam samo to. Se prej sem poskusil tudi brez ac3 filtra in s starim xvidom 1.0.1 ampak isto tako ne dela medtem ko na drugi masini, kjer je prav tako gor samo xvid in pa ac3 (isti verziji) dela normalno.
Zvocna je audigy 2 ce kej pomaga. Kaksni nasveti?

donald ::

zdaj sem probal z integrirano ac 97 kartico na plosci in dela tako kot se sika. zanima me pa se vedno zakaj se mi to dogaja na audigyju 2 LS. ko dam v npr. bsplayerju potiho in nato ali zavrtim film naprej ali dam pavzo in play mi jakost skoci nazaj na ful ceprav indikator (tisti drsni trakec) tega ne kaze, ampak zvok je glasen do konca. kaj naj naredim?

DarwiN ::

Zanimivo ker se pred dnevi opazil da se meni tut to dogaja, ampak samo pri WMV filetih....
Imam tudi Audigy2 ZS,codece pa imam: Total Pack+xvid+ffdshov....
Probaj instalirat te moje codece, pa tut na creativovo stran idi in upgrejdaj driverje.Sta mislim da že 2 popravka zunaj..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159509 (14657) BaRtMaN
»

[divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )

5013840 (7729) yoco
»

center na 5.1 ne deluje 8RDA+

13924 (736) CaqKa
»

Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!

132355 (1921) Damjan Jagar
»

Film tipa XVid

Oddelek: Sedem umetnosti
222557 (2048) jRk0

Več podobnih tem