Forum » Pomoč in nasveti » Teletekst na TV walker-ju
Teletekst na TV walker-ju
kolesar ::
Ali komu uspe uporabljati teletekst na zunanjem TV-sprejemniku Lifeview TV Walker mini?
ZA TISTE KI IMAJO CAS:
Kupil sem USB TV-sprejemnik "Lifeview TV Walker mini". Sicer sem zasledil da je to malo problematicna oprema, vendar naj bi vecina tezav izvirala iz programske opreme, strojni del pa naj bi bil odlicen.
Skratka: po instalacijski borbi ki se lahko primerja samo z instalacijo SoundBlasterja 32 AWE izpred kakega desetletja, sem lahko gledal TV na prenosniku in celo snemal video v razne formate. Poleg neprijaznosti in nerobustnosti (same finte..) programske opreme, je glavna tezava v tem, da nikakor ne morem uporabljati teleteksta. Je to mogoce komu uspelo? Mogoce s kakim drugim programom?
ZA TISTE KI IMAJO CAS:
Kupil sem USB TV-sprejemnik "Lifeview TV Walker mini". Sicer sem zasledil da je to malo problematicna oprema, vendar naj bi vecina tezav izvirala iz programske opreme, strojni del pa naj bi bil odlicen.
Skratka: po instalacijski borbi ki se lahko primerja samo z instalacijo SoundBlasterja 32 AWE izpred kakega desetletja, sem lahko gledal TV na prenosniku in celo snemal video v razne formate. Poleg neprijaznosti in nerobustnosti (same finte..) programske opreme, je glavna tezava v tem, da nikakor ne morem uporabljati teleteksta. Je to mogoce komu uspelo? Mogoce s kakim drugim programom?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica Gigabyte GT-U7000Oddelek: Strojna oprema | 2449 (965) | BCSman |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65697 (23405) | k4vz0024 |
» | TV kartica za prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 2109 (2041) | SimplTech |
» | Nakup TV tunerjaOddelek: Kaj kupiti | 2224 (1585) | zdravc |
» | TV Tuner za USB (externi)Oddelek: Zvok in slika | 1381 (1223) | kolesar |