» »

Kaj je narobe z računalnikom?

Kaj je narobe z računalnikom?

bkreutz ::

Pravzaprav je to en star celeron 600 mhz. Fora je pa ta, ko ga prižgeš, čez kako minuto zamrzne vse. Ni važno al si u biosu al se winsi nalagajo - on zamrzne.
No, in v iskanju rešitve sem najprej pogledu napajalnik (ima 300W in je čisto dosti, ker nima veliko komponent, pa še monitor ma posebi napajanje) in ugotovil naslednje. Ko je prižgan ima namesto pričakovanih 12 voltov na priključku za disk (vzel sem sihurno prave žice) le borih 8 voltov. Ima to mogoče kakšno vezo?
Mogoče še to. Procesor še ni bil nikoli navit, hlajenje je dobro, disk je nov. Prav tako je na plati vse po defaultu.

Ma kdo kako idejo?

lp

Hux ::

napajalnik zanic.

SkIDiver ::

Najprej probi druge rame, če maš še kake doma. Mogoče so rami. Če pa ne pa napajalc. Sam to ni good sploh da ma 8 voltu, ko pa bi jih mogu met okol 12.

pviran3 ::

Lahko da se grafa pregreva - potipaj rebra med delovanjem

pa kaj ste fsekani nemore met 8V napetosti. napajalnik nabavi. toti je tak ze skurjen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

bkreutz ::

Ja, sej men se je tut zdel da more bit napajalnik, sam sem se še rajš prepriču, da ne bom brezveze kupovau.

Thenx you all :)

najbol cheap napajalnik nabavi kaj ga lahko dobis tak pod 420 se neda vec kupit pa bo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za nadzor električne porabe računalnika

Oddelek: Programska oprema
142013 (1748) kojot31
»

računalnik v avto

Oddelek: Pomoč in nasveti
142604 (2320) Spajky
»