Forum » Programska oprema » deinstalacija pande
deinstalacija pande
lali12 ::
Imam naslednji problem. Do pretkratkim mi je panda delovala normalno zdaj se pa noče posodablat, ne morem je deinstalirat, ne morem je na novo instalirat ker kao manjkajo neke datoteke.A je možno da mi je sin z deinstalacijo iger pobrisal tudi datoteke, ki so potrebne za instalacijo ali deinstalacijo pande. Ker panda ne deluje, bi prosil za pomoč kako spet usposobiti omenjeni antiviros program.Ne morem je zbrisati niti v raziskovalcu. Zdaj sem naložil mcafee-deluje, vendar bi rad spet uporabljal pando.A je možno s kakšnim programom zbrisati, ali je edina alternativa format C.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
mirkuma ::
Se enkrat namesti pando iz CDja in izberi repair oz. ponovni install.
Po ponovni namestitvi bo deloval tudi uninstall!
Se mi je ze zgodilo, ce CDja oz. originalne namestitvene datoteke nimas, pa prisi na slovensko pandino podporo, da ti pomagajo.
Uradni slovenski zastopnik za Pando AV
Po ponovni namestitvi bo deloval tudi uninstall!
Se mi je ze zgodilo, ce CDja oz. originalne namestitvene datoteke nimas, pa prisi na slovensko pandino podporo, da ti pomagajo.
Uradni slovenski zastopnik za Pando AV
Imam CD vendar ne morem instalirat, ker naj bi manjkala neka datoteka.
A mislite da bi šlo z jv16 Power tool izbrisati ostale datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40524 (15506) | brainiac20 |
» | vsiljen programOddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1263) | Gambino |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9785 (8581) | fitipaldi |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11783 (9146) | frikihamster |
» | kateri antivirusnikOddelek: Programska oprema | 1939 (1543) | HerrBaron |