» »

vsiljen program

vsiljen program

zvon ::

pozdravljeni imam eno težavo namreč nimam iskušenj z računalnikom se mi pojavlja vsiljen program ki se ga nikakor ne morem znebiti to je da se mi avtomatsko naloži brez mojega privoljenja t.j PYWAREQUAKE na desni strani se mi pa pojavi ikona virus alert ki utripa rdeč krogec čez pol kaj mi je storiti zagnal sem spybota ki zazna neke napake in pri ponovnem zagonu popravlja je nato nekaj časa mir po brskanju po internetu se pa spet pojavi ikona aima kakšen vpliv datoteka nvctrl.exe ki je tudi ne morem zbrisati imam protivirusni program bitdefender za odgovor in pomoć se vnaprej najlepše zahvaljujem in lep dan naprej :) HVALA

Microsoft ::

Najpre posodobi racunalnik z vsemi kriticnimi popravki: Windows Update
Potem si nalozi antivirusni program, racimo avast! Ko to naredis, posodobi definicije, da bo ta program sposoben najti najnovejse viruse, ter pozeni scan po vseh diskih, ki jih imas.
Naprej, rabis program, ki ti bo odstranil navleko. Eden od takih je Defender. Ko ga instaliras, ga posodobi in pozeni scan.

Potem bi bilo vsaj se dobro, da poves, ce ze imas kakega od podobnih programov, kaj vse si ze naredil in kater operacijski sistem imas.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

pozdravljen imam windows 2000xp naložen je servis pack2 pravkar skeniram z bitdefenderjem vse kar se skenirat da in še ni javil da bi bilo kaj narobe ko pa skeniram samo omenjeno datoteko mi pa pokaže da je datoteka okužena zbrisat je pa ne morem

Microsoft ::

Naredi ponovni zagon, po tistem kot ti presteje RAMe pritisni na tipko F8, izberi Safe Mode, se logiraj in ponovi stvar se enkrat. Verjetno bo antivirusni program tokrat lahko zbrisal virus.

naložen je servis pack2
SP2 je star ze leto in pol. Od takrat je prislo ze ogromno popravkov, ki jih v SP2 ni! Tako da, ce se nisi posodobil masine z vsemi popravki, bi bil zdaj kar pravi cas za to.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

najlepše hvala za pomoč ko bom to naredil bom javil če je kakšna sprememba sedaj še samo dokončam skeniranje potem pa moram iti bom zvečer nadaljeval z to zadevo še enkrat hvala

ziciko ::

Pozdravljeni.
Da ne bi odpiral nove teme, imam popolnoma enak problem kot pred casom -zvon-.
Ne vem kako, toda vsilil se mi je zelo nadlezen program (virus??) katerega ikona je poleg ure v opravilni vrstici.
Ikona je v obliki vprasaja ( "?", kot ikona za pomoc in podporo) in se zelo hitro menja v enkrat precrtani rdeci krog in me "obvesca" o okuzenosti racunalnika.
Poskusil sem ga odstraniti z veliko programckov: Ad-Aware, CCleaner, Registry Booster, TuneUp Utilities 2006...
V racunalniku imam isntaliran NOD32, ki se redno nadgrajuje, skeniral sem ga z Pando-online no, pomagalo ni nič.
Imam Windows XP pro. SP2, ki se redno se nadgrajuje.
Prosim, ce kdo ve kako se znebiti nadloge, bil bi zelo hvalezen, ali ce bo morda "zvon" prebral ta post in namignil kako je on resil problem???
Hvala za enkrat, upam da res ne bom moral uporabiti zadnjo moznost.. format C ;((

Gambino ::

Inštaliraj Panda Antivirus (dobiš tule). TO DELA 100%.

ziciko ::

Dejan, sem ze napisal da sem skeniral s Pando online, toda nic ni pomagalo.
Imam, kot sem povedal NOD32 registriran do maja 2007, toda tudi on nic ne naredi.
Medtem sem poskusil skenirati s Avast-om, in se zdi da je uspelo. Ikone v opravilni vrstici ni vec, toda IO opozarja na neki virus, pa tudi ena okna se tu pa tam odprejo kar sama od sebe.
Ni toliko motece kot prej, pa tudi dobro ni.
Poskusil bom tudi s Pando, mogoce bo kaj uspeha 8-O

Gambino ::

Ma ne online ampa eno dnevno verzijo, ki jo zdovnlovdaš dol.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496648334 (5871) Domini tm
»

Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11362050 (47850) d4vid
»

Virus? Ali le čudne težave z računalnikom..

Oddelek: Pomoč in nasveti
71301 (1184) Cold1
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619756 (8552) fitipaldi
»

Norton Antivirus se slabša, kakšna je alternativa... (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
649423 (7675) fruti

Več podobnih tem