Forum » Zvok in slika » Težave s predvajanjem filmov
Težave s predvajanjem filmov
jc ::
Ko na računalniku poskušam pogledati kak film imam težave. V bsplayer-ju javi napako da je film pokvarjen in da bo premikanje po njem zelo počasno, ni pa zvoka. V winampu se sploh nič ne zgodi. W wmp-ju pa javi da je file pokvarjen in da ga ne more odpreti. Probal sem že z deinstalacijo vseh kodekov, namestil dva različna codec-packa, probal samo z xvidom in ac3filtrom in nato še z ffdshowom, vsakič je bilo enako. Filmi na drugih računalnikih delajo v redu. Včasih je to vse delalo. Imam pa winxp-sp2. Kaj bi lahko bilo narobe?
- spremenil: jc ()
pivmik ::
Namesti si FFDShow kodek in AC3 Filter.
Poskusi še predvajat film v predvajalniku VideoLAN (vlc), kateri ne potrebuje inštaliranih kodekov, ker ima vgrajene svoje dekoderje. Predvaja pa vse žive formate, utdi pokvarjene in nedokončane datoteke.
Poskusi še predvajat film v predvajalniku VideoLAN (vlc), kateri ne potrebuje inštaliranih kodekov, ker ima vgrajene svoje dekoderje. Predvaja pa vse žive formate, utdi pokvarjene in nedokončane datoteke.
LP, Gregor GRE^
jc ::
Ma ni problem v filmih, če mi na drugem računalniku vsi delajo. Drugače mi pa vlc vse normalno predvaja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59288 (14436) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17401 (10286) | GrimReaper |
» | problem s predvajanjem ... ali so kaki kodeki krivi al nevem .... mah ... help plsOddelek: Zvok in slika | 1162 (1085) | jan01 |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4672 (4408) | vice boy |
» | codeciOddelek: Programska oprema | 1671 (1593) | bdx |