Forum » Programska oprema » OOo kako
OOo kako
dr. Jst ::
Dvoje bi rad in nevem kako naj pridem do tega.
1. Ob uporabi funkcije podčrtano so besede lepo podčrtane. Jaz bi pa te črke samo nekoliko dvignil nad črto, da ji niso tako blizu. Kako?
2. V dokument dam tabelo in ne morem pisati na njeni levi/desni. Kako Writerja pripravim do tega da mi to pusti.
Upam da sem bil razumljiv. Pa hvala.
1. Ob uporabi funkcije podčrtano so besede lepo podčrtane. Jaz bi pa te črke samo nekoliko dvignil nad črto, da ji niso tako blizu. Kako?
2. V dokument dam tabelo in ne morem pisati na njeni levi/desni. Kako Writerja pripravim do tega da mi to pusti.
Upam da sem bil razumljiv. Pa hvala.
harvey ::
če to delaš v Wordu je zadeva taka.
1.Označi del podčrtanega teksta nato ctrl+d in zavihek Character Spacing klikni na position in RAISED določiš še za koliko pik bi rad imel dvignjejo.
2. ne razumem, kaka funkcija text wrap za writerja nisem slišal
1.Označi del podčrtanega teksta nato ctrl+d in zavihek Character Spacing klikni na position in RAISED določiš še za koliko pik bi rad imel dvignjejo.
2. ne razumem, kaka funkcija text wrap za writerja nisem slišal
dr. Jst ::
mi ne pomaga preveč. Žal tukaj stvari niso iste kot v Wordu. Ampak vseeno hvala za tvoj trud.
der_Alte ::
V OOo so tabele take. Za prelivanje besedila okoli tabel, jih jaz dam v okvir. To je slaba novica. Dobra novica je, da po mojih izkušnjah, OOo sploh nima takih problemov z okvirji kot Word. Glede podčrtavanja pa zgleda res ni rešitve. Zaenkrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program, ki ti najde vse kombinacije črk oz. številk, ki mu jih podaš (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 41836 (6528) | XyNOBvxWVJ |
» | Word, samopopravkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3758 (3619) | luk0322 |
» | Microsoft objavil vrsto specifikacij - Word, Excel, Powerpoint, Exchange (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 18909 (13401) | gzibret |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11766 (9398) | Jst |
» | MS Word help needed...Oddelek: Programska oprema | 862 (817) | Primoz78 |