Forum » Programska oprema » Norton AV - deleted files???
Norton AV - deleted files???
DrSergioDJ ::
Um, zgleda nimam sreče z raznimi ouotlooki in podobno.
Potem ko se mi je outlook 2x totalno sesul v roku 1 leta (slo papa vsaj 3000 mailov), sem se odlocil naloziti Mozillo Thunderbird. Delalo vse ok, dokler mi ni danes vrgu NAV vn, da imam W32.Netsky.P@mm!enc (or sth) virus in sploh nism mogu pogledat noben mail (samo naslove si lahko vidu, sporocila pa ne).
Poskeniram z AVG antivirus, ne najde nic. Poskeniram z NAV, najde 3 okuzene fajle, eden izmed njih kakopak INBOX!. Quarantine kao failed ter mi da na opcijo da jih zbrišem.
Kam se zadeva zbriše in a so še kake šanse za popravit INBOX file, al se lahko spet poslovim od mailov?
hvala!!
Potem ko se mi je outlook 2x totalno sesul v roku 1 leta (slo papa vsaj 3000 mailov), sem se odlocil naloziti Mozillo Thunderbird. Delalo vse ok, dokler mi ni danes vrgu NAV vn, da imam W32.Netsky.P@mm!enc (or sth) virus in sploh nism mogu pogledat noben mail (samo naslove si lahko vidu, sporocila pa ne).
Poskeniram z AVG antivirus, ne najde nic. Poskeniram z NAV, najde 3 okuzene fajle, eden izmed njih kakopak INBOX!. Quarantine kao failed ter mi da na opcijo da jih zbrišem.
Kam se zadeva zbriše in a so še kake šanse za popravit INBOX file, al se lahko spet poslovim od mailov?
hvala!!
...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 in portiOddelek: Omrežja in internet | 5171 (2621) | gazibo |
» | Vdor v računalnik in poštoOddelek: Pomoč in nasveti | 3948 (2739) | harmony |
» | Facebook security check (pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1212) | Tsunami |
» | Projekt digitalizacije starih računalniških revij s področja bivše JugoslavijeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5709 (4106) | Tom-Cat |
» | Trojanec, ki se navezuje na datoteko AdHide.DLLOddelek: Programska oprema | 1240 (1157) | Nejc is cool |