Forum » Kaj kupiti » kje kupiti USB podaljsek
kje kupiti USB podaljsek
SodVina ::
Pozrav,
potrebujem en podaljsek usb kabla. Rad bi namrec imel usb kljuc na kablu. Kako se sploh rece temu podaljsku? Nasel sem ga edino v Comtron spletni trgovini. Raje bi videl, da bi ga dobil v kaksni trgovini v lj ali nm.
lp
potrebujem en podaljsek usb kabla. Rad bi namrec imel usb kljuc na kablu. Kako se sploh rece temu podaljsku? Nasel sem ga edino v Comtron spletni trgovini. Raje bi videl, da bi ga dobil v kaksni trgovini v lj ali nm.
lp
sinko999 ::
Te podaljše prodajajo v vsaki računalniški trgovini, ti samo zavij k tebi najbližjo.
Ni? ni ve?no !
SodVina ::
Ja, samo podaljski so nekje deklarirani tudi tisti, ki so na obeh straneh isti, ki ga uporabljas za povezavo pc-ja z hub-om. V spletnih trgovinah prodajajo vecinoma te.
berta ::
V TechTrade-u majo to 100 %. Ti pejt kr tja iskat. Čim je treba kakšen kabl al pa konektor dobit sem še vedno tam dobil. Pa tud cena ni pretirana.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23463 (10087) | Ganon |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36763 (32794) | Niet1986 |
» | COMTRONOddelek: Kaj kupiti | 4446 (3365) | fahrenGONE |
» | Comtron aka Mlacom2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 22319 (13260) | Tilen |
» | Dobra računalniška trgovina MB (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7950 (6703) | ginekolog |