Forum » Kaj kupiti » kabelski net brez tv programov oz. adsl brez telefona
kabelski net brez tv programov oz. adsl brez telefona
blue ::
A je v katerem koli primeru možno imeti ADSL brez telefona (da ga kasneje prekličeš......)
in
Ali je možno pri katerem kabelskem ponudniku imeti samo internet (brez TV in radio programov)
oz. kako lahko pridem do najcenejše mesečne naročnine z spodobno hitrostjo (1024/256) in normalnim pingom (manj kot 40ms) in brez ostalih storitev, ki jih nikoli ne bom uporabljal (telefon in tv)
BTW: Kdo mi je ponudnik kabelske televizije, če mi je kr telekom poslal pogodbo
Lp, Blue
in
Ali je možno pri katerem kabelskem ponudniku imeti samo internet (brez TV in radio programov)
oz. kako lahko pridem do najcenejše mesečne naročnine z spodobno hitrostjo (1024/256) in normalnim pingom (manj kot 40ms) in brez ostalih storitev, ki jih nikoli ne bom uporabljal (telefon in tv)
BTW: Kdo mi je ponudnik kabelske televizije, če mi je kr telekom poslal pogodbo
Lp, Blue
ombre ::
Mislim da to ni mogoče nikjer v SLO. Lahko pa probaš pa pol povej.
Telekom ti je poslal pogodbo za kaj? ISDN? Ker internet trži SIOL.
Telekom ti je poslal pogodbo za kaj? ISDN? Ker internet trži SIOL.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrjena prisilna poravnava T-2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 32025 (26577) | Ziga Dolhar |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12204 (6372) | angus255 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19560 (9003) | Nejc Pintar |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17229 (11856) | Tr0n |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3021 (1790) | kleDo |