» »

Povezava v msn-ju

Povezava v msn-ju

DarkSite ::

uporabljam program msn messenger 6.2
ko se povezem z drugim upoabnikom, in če si želim izmenjati datoteke, mi povezava deluje obupno počasi, poleg tega mi tudi prekinja...
tako, da recimo ne morem prenesti niti sliko veliko 1Mb...ce pa mi ze ne prekine, pa porabi saj 10 min za prenos...halo?
Drugače imam povezavo 512 ter drugje razen v msn-ju vse gladko tece.
  • spremenilo: DarkSite ()

largie ::

uporabljaj kakšno drugo možnost za prenos datotek, recimo ftp.
prenos datotek prek msn je zato obupno počasen ker ni direktne client to client (ip to ip) povezave med uporabnikoma, ampak gre vse prek microsoftovega serverja. zakaj je to dobro ne vem, icq mislim da ima tako direktno povezavo za prenos datotek.

ERGY ::

Mislim da je problem u samem firewallu od microsofta k je ugrajen u windows :)
Jaz imam zagotov vecji prenos ce izklopim fw od windowsa :)))

LP ERGY

PaJo ::

Defninitivno je problem v firewallu, ce bos prav skonfiguriral firewall ti bo prenos preko msn-ja tekel gladko. Drugace pa, kolkor je meni znano, prenos ne gre preko ms-jevega serverja, ampak direktno od uporabnika do uporabnika, ampak za samo delovanje more delovat msn-jv server, to je edini predpogoj.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

largie ::

hja, zadnjič mi je sogovornica pošiljala eno datoteko in je šlo obupno počasi, p2p ne uporablja tako da ni bil njen upload zabasan. sem preveril vse aktivne povezave (kerio firewall status) pa ni bilo nobene direkt povezave. lahko pa še enkrat preverim ko bo priložnost.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676316 (16957) tilinho20
»

Najlažji prenos 1GB podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
291562 (1200) ABX
»

Večpredstavni Gmail

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
225219 (3779) Icematxyz
»

MSN IP

Oddelek: Omrežja in internet
81310 (918) KoMar-
»

Še več prostora za vašo pošto (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
587396 (5722) CaqKa

Več podobnih tem