Forum » Omrežja in internet » MSN IP
MSN IP
Kami ::
Ne more se, ker ko se pogovarjaš se nena ti direkt na njega povežeš al pa on na tebe :)
Ugotoviš lahko smao takrat, če ti kaj pošilja, takrat pogledaš netstat
Ugotoviš lahko smao takrat, če ti kaj pošilja, takrat pogledaš netstat
Testman42 ::
A si ziher?
Ker men tut pri prenosu fajlov šezmer IP od serverja pokaže...
Sicer ne uporabljam Microsoftovih verzij Messengerja ampak Pidgin-a,a je možno da je to ovira pri meni?
Sam sej protokol delovanja je itak MSN...
Ker men tut pri prenosu fajlov šezmer IP od serverja pokaže...
Sicer ne uporabljam Microsoftovih verzij Messengerja ampak Pidgin-a,a je možno da je to ovira pri meni?
Sam sej protokol delovanja je itak MSN...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
KoMar- ::
Če se le da, proba MSN pri prenosu fajlov vzpostavit direktno povezavo - takrat se IP da videt - če maš pa firewall vmes, potem se pa poveže na Microsoftov strežnik in zato ne vidiš IPja "žrtve"...
bosto ::
pidgin ne uporablja direktne povezave pri prenosu datotek, zato je tudi le-ta zelo pocasen in zato tudi ne bos videl ipja drugega racunalnika na tak nacin.
Testman42 ::
Np, tut prek meni neljubega Live Messengerja ni ratalo, kljub izklopljenemu firewallu pri meni in pri prejemniku...
kak namig?
Sej ne mislim IP-jev uporabljat v zlobne namene, sam rad bi pa stvari prišel do dna...
kak namig?
Sej ne mislim IP-jev uporabljat v zlobne namene, sam rad bi pa stvari prišel do dna...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
blackbfm ::
Postaviš recimo web server in daš "žrtvi" link, ki ga nato odpre. Pogledaš v log in vidš IP. Malo blesava varjanta vendar učinkovita :>
KoMar- ::
Jp, to je ql. Lahko mu tudi pošlješ slikico (ki je hostana na tvojem serverju) prek zasebnih sporočil ali kaj takega :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19968 (15526) | darkolord |
» | Izšel Pidgin 2.6.1 z audio in video podporoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4460 (3014) | poweroff |
» | IP od kontakta v MSN-juOddelek: Omrežja in internet | 1341 (968) | Pyr0Beast |
» | Ip izvedeti preko MSN-jaOddelek: Omrežja in internet | 900 (727) | mile |
» | Napake pri prenosu datotekOddelek: Omrežja in internet | 958 (872) | Tr0n |