Forum » Pomoč in nasveti » TV Tuner
TV Tuner
freejack ::
Imam Fly Video 98 Fm TV tuner,..pa je slika izjemno slaba, nekvalitetna,.(šumenje, preskakovanje, črte sem tja) .Uporabljam priložene gonilnike in priložene programe.. Ima kdo kako idejo kako popravit sliko ?Ve kdo za kak dober program za zajemanje filmov dou s TV ? 10x
Aja,..neki še,.. pa BG model je,.. Če ma kdo takšno kartico,..najboljše nastavitve (kompresija ipd.) pri zajemanja videa ? 10x še 1x
mobisuxguru01 ::
poglej antenski kabl, če maš vse uredi zlotan pa tko naprej, aja pa krajši ko je bolš je
lp
lp
Hja,..kabl,..to je ena čudna reč,..v bistvu mam premalega,..mam pa 2 skup prključena,,..izhodi itaq pravilno pridejo ,,,... Mah ja,..se zna zgodit da je s tem neki,..sam,..q*rc,.ko mi programov tut 3x premalo najde ko na navadni škatli,..
Borci ::
Živjo.
Moj prijatelj ima enako kartico, in se ne da kakovostno snemati oziroma zajemati videa.
A si sprobal najnovejše driverje? Najdeš jih na http://www.darteurope.com/support.htm.
Jaz imam slabe izkušnje s temi driverji, in jih tudi več ne nadgrajujem, ker prijatelj pač tega ne potrebuje. Najbolje se je obnesel driver 5.7 za WIN98, ker pri verziji 6.x tako poka, ko preklapljaš programe, da sem ga takoj odstranil. Mogoče so to odpravili v najnovejši verziji 6.04. Probaj!!!
Zajem videa pa ne omogoča nobene posebne kvalitete in mislim da tudi ne sprotne kompresije. Jaz imam slabši računalnik in ATI-ISA Tuner (zelo star), pa lahko celo kompresiram sproti, pa še slika, ki jo dobim je 10000 proti 1 (boljša seveda).
Je pa res, da ima on daljinca, teletekst, pa še radio.
Kakšen pa maš računalnik (on ima Celerona 333, AGP 4MB Grafične, 64 Mb Rama, 6.4 GB diska,...Win98)?
Moj prijatelj ima enako kartico, in se ne da kakovostno snemati oziroma zajemati videa.
A si sprobal najnovejše driverje? Najdeš jih na http://www.darteurope.com/support.htm.
Jaz imam slabe izkušnje s temi driverji, in jih tudi več ne nadgrajujem, ker prijatelj pač tega ne potrebuje. Najbolje se je obnesel driver 5.7 za WIN98, ker pri verziji 6.x tako poka, ko preklapljaš programe, da sem ga takoj odstranil. Mogoče so to odpravili v najnovejši verziji 6.04. Probaj!!!
Zajem videa pa ne omogoča nobene posebne kvalitete in mislim da tudi ne sprotne kompresije. Jaz imam slabši računalnik in ATI-ISA Tuner (zelo star), pa lahko celo kompresiram sproti, pa še slika, ki jo dobim je 10000 proti 1 (boljša seveda).
Je pa res, da ima on daljinca, teletekst, pa še radio.
Kakšen pa maš računalnik (on ima Celerona 333, AGP 4MB Grafične, 64 Mb Rama, 6.4 GB diska,...Win98)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8554 (5526) | Pyr0Beast |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19444 (12484) | Izi |
» | Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000Oddelek: Kaj kupiti | 2881 (2075) | Izi |
» | FlyVideo 98 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (1284) | thramos |
» | TV tunnerji - kako je z njimi?Oddelek: Kaj kupiti | 1659 (1251) | megaubo |