Forum » Problemi človeštva » Uporaba slovenskega jezika v poslovnem svetu
Uporaba slovenskega jezika v poslovnem svetu
snow ::
Tear drop.. brez norčevanja ti si družboslovec. Čisti.
Merkur je planet, alpa nevem ker rimski bog. :)
Moji učiteljici v srednji šoli nisem mogu dopovedat da se piše luna z malo? Da gre ubistvu za naravni satelit.
Merkur je planet, alpa nevem ker rimski bog. :)
Moji učiteljici v srednji šoli nisem mogu dopovedat da se piše luna z malo? Da gre ubistvu za naravni satelit.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
jetam ::
Ce je Luna misljeno kot osebno lastno ime Zemljinega naravnega satelita, potem se vsekakor pise z veliko.
Ah da... Prvi stavek v tem citatu se pise s klicajem in ne z vprasajem.
Sedi. 1.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jetam ()
Tear_DR0P ::
offtopic
snow, ti bom verjel zato ker sem res na FDV vpisan in tud na TŠI sm fasal da mi družboslovje leži.
Sam jeba je ko v štirih letih nism naredu niti 2 letnikov, medtem ko sm zrealiziru precej računalniških projektov in zinštruiru dost matematike. Včasih kdo z obsodbo da je nekdo družbolovc zelo fali!
Ontopic
snow, ti bom verjel zato ker sem res na FDV vpisan in tud na TŠI sm fasal da mi družboslovje leži.
Sam jeba je ko v štirih letih nism naredu niti 2 letnikov, medtem ko sm zrealiziru precej računalniških projektov in zinštruiru dost matematike. Včasih kdo z obsodbo da je nekdo družbolovc zelo fali!
Ontopic
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
ahac ::
BOF (Building of Fun) ima 2 trgovini tudi v Avstriji. Me prav zanima kater Avstrijc bo šel v "Hišo zabave".
Seveda.. tam lahko uporabiš drugo ime.. ampak to pomeni, da imaš cel kup lokalnih blagovnih znamk.. pa gre prepoznavnost v ku*** al pa porabiš več denarja za marketing.
Za Kanal A in E+ pa ne poskrbijo pa delajo velik večjo škodo jeziku, kot vse firme z tujimi imeni skupaj.
Seveda.. tam lahko uporabiš drugo ime.. ampak to pomeni, da imaš cel kup lokalnih blagovnih znamk.. pa gre prepoznavnost v ku*** al pa porabiš več denarja za marketing.
Za Kanal A in E+ pa ne poskrbijo pa delajo velik večjo škodo jeziku, kot vse firme z tujimi imeni skupaj.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
madmitch ::
McHusch: "Vse kar rabiš za lajf" je čisti "krimić".
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov center za uporabnike prejemnik klica ni znal Slovensko. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32899 (26166) | zmaugy |
» | "Bitte raus!" na slovenskih tleh (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10217 (6565) | Gandalfar |
» | Slovenjenje imen podjetij? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7300 (5894) | jrtjtejtt |
» | Ime firmeOddelek: Loža | 4118 (3180) | BigWhale |
» | Ime firmeOddelek: Loža | 4024 (3488) | Tic |