Forum » Izdelava spletišč » sms sender
sms sender
anubisas ::
mene pa zanima kako to nardit. samo to da pošlje sporočilo
npr. tale mi je zelo všeč ker je natančen in bi sam tud rad imel kej tazga zato sem prišel po nasvete.
za obliko mi je vseen pa za tist email tud samo da pošlje sporočilo in to točno
kej tazga
klik kliknete na razvedrilo in pošlji. važn je sam da je točn
hvala
npr. tale mi je zelo všeč ker je natančen in bi sam tud rad imel kej tazga zato sem prišel po nasvete.
za obliko mi je vseen pa za tist email tud samo da pošlje sporočilo in to točno
kej tazga
klik kliknete na razvedrilo in pošlji. važn je sam da je točn
hvala
Tody ::
SMS senderja razen kode ne moreš narest....Ker zadeva rabi neki dostop do GSM morežja ki pa ni zastojn.
pivmik ::
Lahko narediš da sms sender pošlje preko "SMS Klapa" na simobilu. Potrebno se je registirarat. Potreboval pa boš Simobil SIM kartico na katero ti pošljejo geslo za aktivacijo računa na SMS Klapi.
Vendar vsi poslani SMSji bodo prihajali iz tvoje simobil telefonske številke na kateri si aktiviral račun od SMS Klape.
Vendar vsi poslani SMSji bodo prihajali iz tvoje simobil telefonske številke na kateri si aktiviral račun od SMS Klape.
LP, Gregor GRE^
bucan ::
PicNik a pol ti dnar pobira iz racuna za usak sms? pa dej povej link kjer bi se dal to nastimat. Hvala LP
pivmik ::
Registirarjo in pošiljajo lahko le Simobil uporabniki:
http://klapa.simobil.net/klapa.php
Registracija in pošiljanje je popolnoma brazplačno - SMS lahko pošješ na bilokatero številko (Vega, Si.mob, mobitel, TIM, Vodafone....)
Edina stvar je, da tisti ki prejme SMS bo videl kot da je poslan iz tvoje SiMobil številke.
http://klapa.simobil.net/klapa.php
Registracija in pošiljanje je popolnoma brazplačno - SMS lahko pošješ na bilokatero številko (Vega, Si.mob, mobitel, TIM, Vodafone....)
Edina stvar je, da tisti ki prejme SMS bo videl kot da je poslan iz tvoje SiMobil številke.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44445 (9685) | AštiriL |
» | Brezplačno pošiljanje smsOddelek: Mobilne tehnologije | 8508 (4494) | Gandalfar |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72484 (29079) | DJ Beat |
» | SMS in PHPOddelek: Programiranje | 1534 (1293) | rokpok |
» | E-SMS od simobilaOddelek: Loža | 1914 (1746) | V-i-p |