Forum » Izdelava spletišč » dodajanje ankete advanced poll?
dodajanje ankete advanced poll?
nuclear ::
mam anketo advanced poll 2.03 ki jo dobiš na www.proxy2.de .. zanima me ko includam v index.php pač , zakaj mi vedno javlja tole:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/spletna_stran/public_html/index.php:2) in /home/spletna_stran/public_html/anketa_poll/poll_cookie.php on line 21
zj fora v tem, kaj kje kaj pred html tag? nkakor nmorm skapirat.. sm dau čis zgori indexa pa vsejen ne pomaga.. sm pogooglu in vidm d ma vlik ljudi te težave.. sm šou prebrat faq in piše pač d morš include dat čis zgori pred (before) HTML code.. kwak zej nwm več naprej k sm čiš živce zgubu..
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/spletna_stran/public_html/index.php:2) in /home/spletna_stran/public_html/anketa_poll/poll_cookie.php on line 21
zj fora v tem, kaj kje kaj pred html tag? nkakor nmorm skapirat.. sm dau čis zgori indexa pa vsejen ne pomaga.. sm pogooglu in vidm d ma vlik ljudi te težave.. sm šou prebrat faq in piše pač d morš include dat čis zgori pred (before) HTML code.. kwak zej nwm več naprej k sm čiš živce zgubu..
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
nuclear ::
eh krenki =) ni mi šlo v glavo k sm skos devu že rpej zgori pred html an.. fora je bla da sm includu svojo skripto not pa še potrebno skripto za anketo in sm jo pozabu pol odstrant.. zj je vse ok :P
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress in shranjevanje slikOddelek: Izdelava spletišč | 666 (608) | Dr.S |
» | Magento - Sistem ne pošilja email-ovOddelek: Izdelava spletišč | 937 (756) | BlueBerry |
» | cpanelOddelek: Programska oprema | 1162 (935) | t3hn0 |
⊘ | image gallery management systemOddelek: Izdelava spletišč | 2015 (1692) | CWIZO |
» | [php] Problem z dinamično stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1545 (1390) | Iskraman |