Forum » Kaj kupiti » grafika 6800 GT Athlon 64 3000 1GB RAMA plata K8 Triton
grafika 6800 GT Athlon 64 3000 1GB RAMA plata K8 Triton
frenky2 ::
...a se mi sistem resetira vsake toliko časa.
Gonilnike sem naložil original 61.36, ostale gonilnike tudi, DirectX 9b
prosim za nasvet
LP
Frenky
Gonilnike sem naložil original 61.36, ostale gonilnike tudi, DirectX 9b
prosim za nasvet
LP
Frenky
frenky2 ::
Antec 430
..še to, zraven dobivam sporočila "Messenger Service", da se mi ob rač okužil in podobno. Ko kliknem in zaprem okno, se ni rač ponovno zažene, ni pa nujno. Antivirusno pregledal. Sumim tud MS, ker sem nekaj apdejtal, pa mi zveza skoz deluje, čeprav nimam nobenga programa odprtga.
LP
Frenky
..še to, zraven dobivam sporočila "Messenger Service", da se mi ob rač okužil in podobno. Ko kliknem in zaprem okno, se ni rač ponovno zažene, ni pa nujno. Antivirusno pregledal. Sumim tud MS, ker sem nekaj apdejtal, pa mi zveza skoz deluje, čeprav nimam nobenga programa odprtga.
LP
Frenky
Zheegec ::
To spada prej pod pomoč in nasveti.
Hja, nekje si najdi firewall, formatiraj disk, takoj naloži firewall, potem pa pojdi na internet in updataj z WinXP SP2. Potem lahko izklopiš firewall, prav tako tistega iz WinXP SP2, meni to ne povzroča težav.
Je pa definitivno kakšen virus/črv.
Hja, nekje si najdi firewall, formatiraj disk, takoj naloži firewall, potem pa pojdi na internet in updataj z WinXP SP2. Potem lahko izklopiš firewall, prav tako tistega iz WinXP SP2, meni to ne povzroča težav.
Je pa definitivno kakšen virus/črv.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere rame kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1476 (1197) | overlord_tm |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47471 (21148) | R33D3M33R |
» | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 4723 (3384) | _Sajmon_ |
» | Formatiranje vsak mesecOddelek: Pomoč in nasveti | 1905 (1310) | Keyser Soze |
» | windows xp professional sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1406) | Switch |