Forum » Pomoč in nasveti » Slo-Tech Linux
Slo-Tech Linux
Chip ::
Hi!
Jaz mam eno težavco z vašim linuxom.Sem čisto nov v tem in mogoče si nisem prebral kaiih navodil ali kaj in zato prosim da mi pomagate.Težava pa je takšna....
Linux sem si dol potegnil ga odpakiral in potem sem poskušač odpreti datoteko autorun.bat in mi je odprlo MS-Dos okno.Tam mi je pisalo:
Datoteke >>Docs\index.html
@exit
>> (ali enega njenih delov)ni
mogoče najti.Preverite, ali ste pravilno vnesli pot in ime
datoteke in ali so na voljo potrebne knjižice.
Potem sem šel pogledati v mapo docs in fajla index.html res ni bilo tam.Kaj sem naredil narobe ali kaj bi še moral narediti?
Jaz mam eno težavco z vašim linuxom.Sem čisto nov v tem in mogoče si nisem prebral kaiih navodil ali kaj in zato prosim da mi pomagate.Težava pa je takšna....
Linux sem si dol potegnil ga odpakiral in potem sem poskušač odpreti datoteko autorun.bat in mi je odprlo MS-Dos okno.Tam mi je pisalo:
Datoteke >>Docs\index.html
@exit
>> (ali enega njenih delov)ni
mogoče najti.Preverite, ali ste pravilno vnesli pot in ime
datoteke in ali so na voljo potrebne knjižice.
Potem sem šel pogledati v mapo docs in fajla index.html res ni bilo tam.Kaj sem naredil narobe ali kaj bi še moral narediti?
Daedalus ::
Vprašaj tule. In vsa naslednja vprašanja tudi v to temo, da se ne bojo teme podvajale
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252889 (27554) | miko22 |
» | HTML in SQL pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7612 (6490) | def0r |
» | Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 42936 (19875) | cevlj |
» | BPFTP server in directory listing (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 3281 (2997) | pingec |
» | Installacija: Linux Red Hat 9... ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1371 (1047) | moj_nick |