Forum » Pomoč in nasveti » Thunderbird ne pošilja pošte
Thunderbird ne pošilja pošte
zee ::
Kot že veliko ljudi sem se odločil, da preizkusim Mozillo Thunderbird. Brez problemov sem uvozil vsa stara sporočila iz outlook expressa z nastavitvami in kontakti vred.
Težava pa je naslednja: Thunderbird noče pošiljati oz. noče poslati nekaterih mailov. Naslovi prejemnikov so pravilni, tudi SMTP strežnik je nastavljen pravilno. V Outlook expressu je pošiljanje delovalo bp. Ima kdo kakšen nasvet?
Obenem me zanima tudi, če se da naredit tako, da bi imel za več računov eno samo mapo Inbox. Sedaj imam namreč nastavljene 3 račune: arnes, email.si in lokalrni račun, katerega smoter še moram ugotoviti.
Res lep hvala in primorski pozdrav,
zee
Težava pa je naslednja: Thunderbird noče pošiljati oz. noče poslati nekaterih mailov. Naslovi prejemnikov so pravilni, tudi SMTP strežnik je nastavljen pravilno. V Outlook expressu je pošiljanje delovalo bp. Ima kdo kakšen nasvet?
Obenem me zanima tudi, če se da naredit tako, da bi imel za več računov eno samo mapo Inbox. Sedaj imam namreč nastavljene 3 račune: arnes, email.si in lokalrni račun, katerega smoter še moram ugotoviti.
Res lep hvala in primorski pozdrav,
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ziggy ::
Hello Zee
Popolnoma enako težavo imam tudi jaz...vse sem že poskusu...ročno nastaviti + uvoziti račune iz OE toda NIČ!!!...stvar ne deluje....(tudi jaz imam 3 emeil račune)..če bi mi uspelo vsaj enega usposobiti bi 100% porihtal še ostala dva.
Naj nama kdo step by step napiše kako naj ustvariva email.si račun na Thunderbird 0.7 ..če se da to prikazat z slikami še toliko bolše.
Najlepša hvala
Ziggy
Popolnoma enako težavo imam tudi jaz...vse sem že poskusu...ročno nastaviti + uvoziti račune iz OE toda NIČ!!!...stvar ne deluje....(tudi jaz imam 3 emeil račune)..če bi mi uspelo vsaj enega usposobiti bi 100% porihtal še ostala dva.
Naj nama kdo step by step napiše kako naj ustvariva email.si račun na Thunderbird 0.7 ..če se da to prikazat z slikami še toliko bolše.
Najlepša hvala
Ziggy
zee ::
Na spletu sem našel nekaj zanimivega: odinštaliraš Thunderbird, resetiraš, inštaliraš znova, resetiraš in to je bojda to. Te težave so posledica enega hrošča v eni dinamični knjižnici. mhm. bom poskusil, ko pridem do svoje internetne pipice.
Ziggy, a si mogoče lahko izklopiš KREPKI text, ker se namreč zdi, kot bi cel čas kričal? (prejkoslej te bo tudi kakšen moderator na to opozoril). Bom pa še brskal po netu. škoda edino, da je moj Gentoo Linux sedaj v enem takem metastabilnem stanju in mi grafika ne dela, sicer bi pogledal, kako je s pošiljanjem tudi tam.
lp zee
Ziggy, a si mogoče lahko izklopiš KREPKI text, ker se namreč zdi, kot bi cel čas kričal? (prejkoslej te bo tudi kakšen moderator na to opozoril). Bom pa še brskal po netu. škoda edino, da je moj Gentoo Linux sedaj v enem takem metastabilnem stanju in mi grafika ne dela, sicer bi pogledal, kako je s pošiljanjem tudi tam.
lp zee
Ziggy ::
Hi Zee..
Ja,Sorry za KREPKI text ..se bom popravil :o)
Hmm...zanimivo tudi jaz sem nekaj takega zasledil pod FAQ..
Ker si 100% bolši računalniški maček te prosim da previriš zadevo (TNX)
LP- iz Wdovšne
Ziggy
Ja,Sorry za KREPKI text ..se bom popravil :o)
Hmm...zanimivo tudi jaz sem nekaj takega zasledil pod FAQ..
Ker si 100% bolši računalniški maček te prosim da previriš zadevo (TNX)
LP- iz Wdovšne
Ziggy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276456 (21387) | Matko |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3920 (2505) | marsovcek |
» | Nov članek na Slo-compuOddelek: Novice / Nova vsebina | 2910 (2910) | Ziga Dolhar |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13508 (10985) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17210 (17210) | Bakunin |