» »

Čudni Programi?!

Čudni Programi?!

PapaDOc ::

Hi

Imam en problem. 8-O
Pred nekaj časa sem bi na eni zelo sumljivi strani in nism imel posnetega firewalla in ne antivirusa. Čez kakšno uro po tem sem pogledal na disk (c:\ kjer je WIn folder) in opazil TOLE in teh "programčkov" je 464 in vsak dan jih je več ... in največja beda je to da jih noben antivirus ne odkrije (Norton, AVG, BitDefender...) . Ko sem videl da ne bom mogel tega izbristi za zmeraj sem formatiral cel disk ter ponovno posnel WinXP ter čez uro spet opazil da so se že namestil na disk , ker se "virus" širi po mreži sem ga tako spet dobil in zdej nevem več kaj bi nardil. Problem je pa to ker ti programčki si ti naložijo v Procese in požrejo 100% rama ter obremenji CPU 100% in s tem cel sistem upočasnujejo

In ta "virus" se širi po mreži in okuži vse računalnike ki imajo WinXP .

Če kdo ve kaj lahko odstrani te programčke (ker sm že poskusil z birsanjem toda se vsako 1-3 ure ponovno naložijo) naj prosim napiše.

LP

PapaDOc

Kami ::

Izgleda kot ddos klient? Mogoče...Namesti si firewall in poglej, če ti progrmai pošiljajo kaj naprej al pa da ti rabijo dosti prometa...Najboljše je da malo pogledaš v register (kaj se ti bo zagnalo ob zagonu)...

Pyr0Beast ::

odpri jih v beležnici in prečekiraj kaj vsebujejo.

Jst sem mel tut nekej podobnga na win98se, sam da mi je vse mape v katerih so bili mp3 neki zbluzilo v /$($E/"%& in podobno.

Rešš se samo z firewallom in format c: na vseh pc-jih
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Informacijska varnost
413131853 (21340) Qushaak
»

Formatiranje vsak mesec

Oddelek: Pomoč in nasveti
331907 (1312) Keyser Soze
»

Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
675406 (5406) Ziga Dolhar
»

Vedno debelejši in neokretnejši linux? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
21912129 (12129) CCfly
»

Po dnevu zatišja -- Microsoft in RPC (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
656838 (6838) undefined

Več podobnih tem