Forum » Programiranje » Borland Delphi
Borland Delphi
demokedes ::
Pozdravljeni,
Imam nek program spisan v Borland Delphiju. Uporablja tudi veliko podatkovnih baz. Pravzaprav gre za vnos in evidenco določenih podatkov. Program je sicer dober, vendar ga je že zagrizel zob časa. Problem pa nastopi, ker je program zaklenjen na določen disk, na katerem pa jaz ne delam. Jaz sicer mam kopijo tega programa in vseh baz, vendar na mojem disku ne delajo. Ker nisem domač v delphiju, me zanima če obstaja kak program oziroma način, ki bi znal odstarnit to zaščito.
Za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujejm, ter vas najlepše pozdravljam.
lp
Rok
Imam nek program spisan v Borland Delphiju. Uporablja tudi veliko podatkovnih baz. Pravzaprav gre za vnos in evidenco določenih podatkov. Program je sicer dober, vendar ga je že zagrizel zob časa. Problem pa nastopi, ker je program zaklenjen na določen disk, na katerem pa jaz ne delam. Jaz sicer mam kopijo tega programa in vseh baz, vendar na mojem disku ne delajo. Ker nisem domač v delphiju, me zanima če obstaja kak program oziroma način, ki bi znal odstarnit to zaščito.
Za vaše odgovore se vam že vnaprej zahvaljujejm, ter vas najlepše pozdravljam.
lp
Rok
Jst ::
Imaš source? Katero bazo uporablja, način dostopa do baze?
V bistvu si povedal NIČ koristnih informacij.
Če imaš source potem ni panike. Vse se da narediti. To, da je pa zaklenjen na določen disk je pa nabrž hardcoded, torej je v samem sourcu napisan S/N tega diska. Če te prav razumem.
V bistvu si povedal NIČ koristnih informacij.
Če imaš source potem ni panike. Vse se da narediti. To, da je pa zaklenjen na določen disk je pa nabrž hardcoded, torej je v samem sourcu napisan S/N tega diska. Če te prav razumem.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkriti kritični ranljivosti v TrueCryptu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 22485 (17898) | MrStein |
» | Münchnski prehod na Linux se nadaljuje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17318 (12691) | poweroff |
» | Delphi ali c++?Oddelek: Programiranje | 3050 (2607) | mspiller |
» | Podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2206 (1799) | kopernik |
» | Visual C++ oz. Basic ali Borland Deplhi 7?Oddelek: Programiranje | 2573 (1978) | BBB |